Cumartesi Televizyonda N’oluyo

Televizyonda N’oluyo

23.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Daha önce “Luther” ve “The Wire” ile karizmatik ve yetenekli oyuncular listesine adını altın harflerle yazdıran Idris Elba, “No Limits” projesinde yeni bir maceranın peşinde.

Televizyonda N’oluyo

Hız Peşinde

Haberin Devamı

Daha önce “Luther” ve “The Wire” ile karizmatik ve yetenekli oyuncular listesine adını altın harflerle yazdıran Idris Elba, “No Limits” projesinde yeni bir maceranın peşinde. İrlanda pistinde ralli arabasıyla yarışıyor, Coventry’de arabayla akrobatik uçuş yapıyor ve çocukluk hayallerini gerçekleştiriyor. Üç bölümlük mini seri, dünyaca ünlü bir aktörün hayallerine tanık olmanızı ve onun hızla olan mücadelesini izlemenizi sağlıyor. Özellikle arabalara ve motor sporlarına ilginiz varsa kesinlikle göz atmalısınız. IMDb puanı 7.0 olan mini belgesel-diziyi TLC’den izleyebilirsiniz.

Tarihi hikayeler

“Game of Thrones”dan sonra en pahalı dizi olma özelliğini taşıyan “Marco Polo”, ilk sezonuyla izleyicinin beğenisini kazanmıştı. IMDb notu 8.1 olan dizi ikinci sezonuyla da Netflix’teki yerini aldı. Ana karakterimiz olan Marco Polo’nun gezgin ve keşifçi tarafından daha fazlasını izleyebileceğimiz bir hikaye sunan dizi; kostümleri, müzikleri ve mekanlarıyla da dikkat çekiyor. “Seyahatname”yi okuduysanız ve tarihi hikayelere ilginiz varsa ilk bölümden başlayarak izlemenizi öneriyoruz.