Cumartesi Televizyonda N’oluyo

Televizyonda N’oluyo

06.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Vizyona girdiği 1976 yılında sinema salonlarında korku rüzgarları estirmişti “Damien”. Dört-beş yaşındaki, kimilerine göre masum görünüşlü bir erkek çocuğundan böyle şeytani bir ruh çıkması alışılagelmedik bir olaydı.

Televizyonda N’oluyo

Korku dizisi sevenlere

Haberin Devamı

Vizyona girdiği 1976 yılında sinema salonlarında korku rüzgarları estirmişti “Damien”. Dört-beş yaşındaki, kimilerine göre masum görünüşlü bir erkek çocuğundan böyle şeytani bir ruh çıkması alışılagelmedik bir olaydı. Sene 2016, o çocuk büyüdü ve bir televizyon dizisi oldu. Korku dizisi sevenlerin ilk bölümüyle gözüne giren dizi ilk sezonun sonunda iptal edilse de ilk sezonuyla izlenmesi gereken bir mini dizi klasmanında yer alıyor diyebiliriz. Damien rolünde Bradley James, Ann Rutledge rolünde Barbara Hershey etkileyici performanslar çıkarıyorlar. “Damien”i FX ekranlarında izleyebilirsiniz.

Doğadaki mücadele

Hayvanların doğadaki yaşamlarını, ünlülerin sesinden “fabl tadında” dinlemeye ne dersiniz? Christina Aguilera, Usher, Steven Tyler, Ellie Goulding ve daha bir çok ünlü isim... Ailenin her üyesini ekran başına kilitleyeceğini düşündüğümüz “Hello World!”, yurt dışında izleyenler tarafından fazlasıyla beğenildi. TLC’de pazar akşamları 21.30’da altyazılı olarak izleyebileceğiniz belgesel aslanların hayatını, Afrika’nın sıcak topraklarında yaşanan güç savaşlarını, kurbağaların yaşam döngüsünü, kurtların nasıl bir aile düzeni olduğunu anlatıyor. Ajandanıza not etmenizi kesinlikle öneririz!