Cumartesi Televizyonda N’oluyo?

Televizyonda N’oluyo?

14.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eğer “Hannibal”dan Hugh Dancy, “Breaking Bad”den Aaron Paul, “True Detective”den Michelle Monaghan başrollerde desek, “Aman Allah! Bu nasıl bir iş!” dersiniz yüksek ihtimalle.

Televizyonda N’oluyo

Gerçek öyküler

Haberin Devamı

Eğer “Hannibal”dan Hugh Dancy, “Breaking Bad”den Aaron Paul, “True Detective”den Michelle Monaghan başrollerde desek, “Aman Allah! Bu nasıl bir iş!” dersiniz yüksek ihtimalle. Oyuncu kadrosuyla dudak ısırtan bu proje tarikatların insan hayatını nasıl etkilediğinin hikayesini sunuyor bize. Bozulan evlilikler, hayatını doğruluğundan asla emin olmadığı insanlara adayan diğer insanlar ve “spiritüel” adı altında sömürülen duygular... “Kurgu” gölgesi altında gerçek tarikat liderlerinden bahseden ve gerçek insan öyküleri anlatan dizinin IMDb notu 7.5. Yeni sezon öncesi ilk sezonu Dizimax Drama’dan izleyebilirsiniz.

Şanssızlıklar ve umut

Televizyonda N’oluyo

BU aralar “Atlanta”yı sürekli duyuyor olabilirsiniz çünkü iki dalda Altın Küre ödülü aldı ve dizinin yıldızı yeniden parladı. “Community” ve “Girls”den tanıdığımız, bu dizideki rolüyle Altın Küre ödülü kazanan Donald Glover’ın başrolünde yer aldığı “Atlanta” karanlık, derin ve güldürmeyi başaran farklı bir yapım. Hayatı boyunca başına türlü talihsizlikler gelen ve geleceğe karşı umudunu kaybeden Earn, kuzeni Paper Boi’yi ünlü bir rap’çi yapmak niyetiyle şansını son bir kez denemek ister ve olaylar gelişir. IMDb notu 8.7 olan diziyi, FX’ten takip edebilirsiniz.