Cumartesi Televizyonda N’oluyo?

Televizyonda N’oluyo?

04.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

BAŞROLÜNDE “Game of Thrones”la tanıdığımız, Khal Drogo ile bağrımıza bastığımız Jason Momoa’nın olduğu “Frontier” yeni bir Netflix dizisi.

Televizyonda N’oluyo

Güç savaşları

Haberin Devamı

BAŞROLÜNDE “Game of Thrones”la tanıdığımız, Khal Drogo ile bağrımıza bastığımız Jason Momoa’nın olduğu “Frontier” yeni bir Netflix dizisi. Henüz sosyal medyada çok ses getirmediğine bakmayın, dizinin kendi hayran kitlesi oluştu. İlk sezonu başlamadan ikinci sezon onayını da alan “Frontier”, vahşi ve sert bir iş. Kabileler ve Avrupalı keşif ekipleri arasında yer alan tartışmaları, çekişmeleri ve güç savaşlarını izleyeceğimiz dizi 18. yüzyıl Amerika’sında geçiyor. Dönem dizilerine ilginiz varsa ve atmosferi karanlık işleri seviyorsanız IMdb notu 7.3 olan “Frontier”a göz atmanızı öneriyoruz. Diziyi Netflix Türkiye’den izleyebilirsiniz.

Televizyonda N’oluyo

Yıldızlar geçidi

TELEVİZYONDA değil, sadece BluTV’den izleyebileceğiniz “Masum” sonunda izleyicisiyle buluştu. Kadrosu adeta yıldızlar geçidi olan dizi ilk iki bölümüyle izleyicisinden tam not aldı. Haluk Bilginer, Okan Yalabık, Nur Sürer, Ali Atay, Tülin Özen, Serkan Keskin’in kadrosunda olduğu, Berkun Oya’nın “Bayrak” adlı oyunundan uyarlanan ve Seren Yüce’nin yönettiği “Masum” için polisiye tarafı olan bir aile draması diyebiliriz. İnternet kullanıcılarının çoğu tarafından “True Detective” ve “The Killing” adlı yabancı dizilere de benzetilen “Masum”u BluTV’ye abone olarak izleyebilirsiniz.