Cumartesi Televizyonda N’oluyo

Televizyonda N’oluyo

25.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Alexander Skarsgard bir dizide başrollerde buluştu desek, “Yok artık bu kadar Hollywood yıldızı bir dizide nasıl yani?” diye tepki gösterebilirsiniz, haklısınız.

Televizyonda N’oluyo

Bir cinayet hikayesi

Haberin Devamı

NICOLE Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Alexander Skarsgard bir dizide başrollerde buluştu desek, “Yok artık bu kadar Hollywood yıldızı bir dizide nasıl yani?” diye tepki gösterebilirsiniz, haklısınız. Yedi bölümlük ilk sezonuyla “merhaba” diyen “Big Little Lies”, güzel evlerde, pahalı mahallelerde ya da havalı mekanlarda gezmenin mutluluk ya da huzur manasına gelmediğini bize yeniden anlatıyor. Bu dizi daha önce “Revenge”, “Desperate Housewives” ve “Devious Maids” gibi yapımları sevenlerin yeni favorisi olabilir. Bir cinayet hikayesinin etrafında neler yaşanabileceğini merak ediyorsanız seveceğinizi düşünüyoruz. IMDb notu 8.6 diziyi beIN Series Drama’dan izleyebilirsiniz.

Suç peşinde

KATİL genler gerçek mi? Babaları ya da anneleri suçlu olan çocukların kaderi suçlu olmak mı? Anneden, babadan ya da dayınızdan geçen güzel özellikler gibi katil olmak ya da hırsızlık yapmak gibi şeyler de ailenizden size “miras kalmış” olabilir mi? Bu konuyu adeta dizi tadında araştıran belgesel “Evil Kin”, gerçek suç olaylarını konu alıyor. Suç draması içeren dizileri seviyorsanız ve cinayet konularını içeren reality dramalar favorinizse “Evil Kin” aradığınız yeni kan olabilir! IMDb puanı 7.7 olan “Evil Kin”i TLC’den izleyebilirsiniz.