Cumartesi Tom Ford fırtınası İstanbul’da

Tom Ford fırtınası İstanbul’da

03.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Podyumlara 5 yıllık bir aranın ardından dönen Tom Ford, İstanbul’a da geldi. Tasarımcının Maçka’daki mağazasında “kültürlerarası ve etnik” parçalar var

Tom Ford fırtınası İstanbul’da

Beş yıl aradan sonra Londra Moda Haftası’nda sonbahar-kış 2013/2014 defilesini tanıtarak podyumlara geri dönen Tom Ford’un Türkiye’deki ilk mağazası, geçtiğimiz hafta Maçka’da açıldı. Kırmızı halı davetlerinde ünlülerin favorisi olan Ford, yeni koleksiyonuyla kalıplarının bir hayli dışarı çıkmış. Her zamanki minimal çizgisini bir kenara bırakan tasarımcının parçaları, desenleri ve renkleriyle farklılık yaratıyor.

Payetli pançolar, püsküllü ceketler
Demsa Group tarafından İstanbul’a getirilen Tom Ford’un Abdi İpekçi Caddesi’nde yer alan mağazası, markanın özüne uygun olarak hem oldukça minimal hem de klasik dekore edilmiş. Ünlü tasarımcı, payetli pançoların, diz üstü çizmelerin, püsküllü deri ceketlerin ve desenlerin ağırlıkta olduğu koleksiyonunu kültürlerarası ve etnik olarak tanımlıyor.

Haberin Devamı

Tom Ford fırtınası İstanbul’da

Nicole Richie (soldaki) ve Jennifer Aniston da Tom Ford seven ünlülerden...

Tom Ford’dan fotoğraflarda mükemmel görünmek isteyenlere öneriler

Aynı zamanda fotoğraf da çeken tasarımcı, fotoğraflarda iyi görünmek için öneriler verdi:

1- Açınızı bulun
Her fotoğrafınızı inceleyin ve en iyi açınızı bulun. Herkesin daha iyi çıktığı bir yönü vardır.
2- Öğle vaktinden kaçının
Sabah erken ya da akşamüzeri fotoğraf çektirmeye özen gösterin. Güneşin dik açıyla geldiği saatlerde yüzünüzde sert gölgeler oluşur.
3- Pozisyon belirleyin
Ellerinizi kendi hallerine bırakın. Bir bacağınızı hafif öne alın ve vücudunuzu döndürün.
4- Objektifin üstüne bakın
Doğrudan kameraya bakmak yerine objektifin tepesine odaklanın. Çenenizi hafifçe aşağıya doğru eğin ve kirpiklerinizin altından gizlice bakıyormuş gibi yapın.

Haberin Devamı

NOT EDİN

Çin, Japon, Hint, Türk karışık

ShangrI-La Bosphorus otelin içine açılan Ist Too şehrin en yeni mekanlarından. Burada Çin, Japon, Hint ve geleneksel Türk mutfağından lezzetler bulabilirsiniz. Tam ortasında şarap kavı yer alan Ist Too’nun dekorasyonu Andre Fu imzalı. Portakallı ördek mekanın öne çıkan lezzetlerinden.

InStyle dergilerinin katkılarıyla...