Cumartesi Tuhaf haber antolojisi

Tuhaf haber antolojisi

02.12.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bizarre News sitede yer alan tuhaf haberler arasından seçilenler bir kitapta toplandı

Tuhaf haber antolojisi

Tuhaf haber antolojisi

Bizarre News sitede yer alan tuhaf haberler arasından seçilenler bir kitapta toplandı

Dünyanın dört bir yanından derlenen tuhaf haberlerin bulunduğu Bizarre News adlı sitede bugüne kadar yayınlanmış en ilginç haberlerin toplandığı bir kitap yayımlandı. Dileyenlerin www.bizarrenews.com adresinden edinebileceği kitap "The Best of Bizarre News" adını taşıyor ve 12 dolar 98 sent artı posta giderlerini ödeyen herkese bedava. Sitede yer alan haberlerden bazıları şöyle:

Kask zorunlu, külot seçmeli
İsveç’in Lyeskil kentinde bir bisikletçi ve kız arkadaşı gezintiye çıkarlar. Bunu neden çıplak olarak yaptıkları ise hâlâ muamma. Polis çifti görür, durdurur ve ceza yazar. Çünkü kasklarını takmamışlardır.

"Literal olarak" kurşun yedi
Direksiyon başında esneyen Ulises Reynoso’nun uykusu, diline isabet eden kurşunla hemen dağıldı. ABD’nin San Mateo kentinde yaşayan Reynoso yeşil ışığın yanmasını beklediği bir sırada ağzında keskin bir acı hissetti. Yakındaki bir hastaneye başvuran 18 yaşındaki Reynoso’nun dilinde küçük bir kurşun bulundu. Söylediğine göre kurşunun tadı tavuğa benziyormuş.

"Şeytan" ördeğe linç girişimi
Kongo’nun başkenti Kinshasa’da, bir minibüs alçaktan uçuşa geçmiş bir ördeğe çarpınca ön camı kırılır ve parçacıklar yolcuların oralarını buralarını keser. Kazadan kurtulan ördek yolculardan birinin kucağına düşer. Ve asıl kabus o zaman başlar. Ördeğin etrafını çeviren yolcular şeytan olduğuna ve lanet getirdiğine inandıkları ördeğin etrafını çevirirler. Şoför ördeği kurtarır, karakola götürür ve "adaletin yerine gelmesi için" onu polise teslim eder.

Benimle evlenir miyim?
ABD’nin Nebraska eyaletinde yaşayan Janet Downes ruh ikizini buldu: Kendisi. Hemen kendisine evlenme teklif eden Downes reddedilme endişesi de yaşamadığı için düğün hazırlıklarına başladı. Plan şu: 40’ıncı doğumgününde gelinliğini giyecek, çiçeğini eline alacak, bir aynanın karşısına geçecek ve kendisiyle evlenecek. Sonra düğün pastası kesilecek ve koro mutluluk şarkıları söyleyecek. Downes bunların ayarlanmasını bizzat üstlendi.



CUMARTESİ