Cumartesi Yeni yıla özel eğlence

Yeni yıla özel eğlence

24.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dışarıda eğlenceli bir yılbaşı geçirmek isteyenlere yeni yıl için mekan önerileri... Şimdiden yerinizi ayırtın

Yeni yıla özel eğlence

Sürpriz ikramlar

Haberin Devamı

Demirören İstiklal Palas, Re-Pub restoranda Damla Pehlevan’ın yerli-yabancı canlı müzik performansı eşliğinde “hoşgeldiniz kokteyli” ile başlayacak yılbaşı programı, özel menü ve limitsiz yerli içecek seçeneği ile devam edecek. Sürpriz ikramların da olacağı program kişi başı 290 lira. Yemek istemeyenler için Re-Pub barda gece boyu limitsiz yerli içecek servisi kişi başı 175 lira.

Yeni yıla özel eğlence

Final noel pastasıyla

Kırıntı restoranların Nişantaşı ve Erenköy şubelerinda keman, akordeon, DJ performansı var. Bebek’te grup Ga-Ga ve DJ performansı olacak. Menüde geceye özel kestaneli iç pilavlı hindi rulo (49 lira) ve Buche De Noel pastası (17 lira) var.

Yeni yıla özel eğlence

Kişiye özel kokteyller

Fenix kişiye özel hazırlanan kokteylleri, Güney Amerika mutfağını yorumladığı menüsü ve sürpriz DJ performansıyla farklı bir yılbaşı deneyimi vâdediyor.

Haberin Devamı

Yeni yıla özel eğlence

80’ler partisi eşliğinde

Swissotel The Bosphorus’ta yeni yıla Cafe Swiss’te canlı müzik ve dans gösterisinin de olacağı 80’ler partisiyle, girebilirsiniz. Fiyat kişi başı 750 TL. Chalet restoranda DJ performansı eşliğinde İsviçre lezzetlerinin sunulduğu menü kişi başı 520 lira.

Yeni yıla özel eğlence

Doğa içinde kutlama

Yeni yılı doğayla baş başa kutlamak isteyenler için Kastamonu’daki İksir Resort Town, canlı müzik eşliğinde kestaneli pilav, hindi gibi lezzetlerle eğlenceli bir yılbaşı gecesi vâdediyor. Çocuklar için palyaçolu eğlence de var. Tek kişi yılbaşı yemeği 180 lira. Konaklamak isterseniz iki kişi konaklama ve yılbaşı yemeği 560 lira.

Japon lezzetleri

İstinye Park’taki Zuma İstanbul, yılbaşı gecesinde canlı DJ performansı eşliğinde Japon mutfağından lezzetler sunuyor. Suşi çeşitleri, arpalı miso tavuk ve somon teriyaki gibi ana yemeklerinin yanı sıra yeşil çaylı muzlu kek gibi tatlılar da bulabileceksiniz.