Cumartesi Yılbaşı hazırlıkları başladı

Yılbaşı hazırlıkları başladı

11.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

2011’e girmemize 20 gün kaldı. Son anda telaşa kapılmamak için hazırlıklara başlamak gerek. Kime ne hediye almalı? Parti verilecekse evin dekorasyonunda nasıl değişiklikler yapmalı? Yeni yıl makyajı, o nasıl olmalı? Bu soruları cevaplamaya başladık

Yılbaşı hazırlıkları başladı

Evini hazırlamak isteyenler için
* Mudo Concept’in çam ağaçları, süsleri ve Noel baba heykelcikleri ile evinizi süsleyebilirsiniz.
* Tchibo’nun kristal kadehleri yeni yılda şık bir sofra kurmak isteyenler için. Fiyatları 9,95 TL’den başlıyor.

Haberin Devamı

Bu yıl belki de size kurabiye hediye eder

Hilton’da bulunan Bosphorus Terrace Restaurant’da pazar günleri düzenlenmeye başlayan My Little Hilton isimli etkinlik 6-12 yaş arası çocuklara hitap ediyor. Saat 12.00-15.00 arasında düzenlenen, çocukların pizza, pasta ve kurabiye yapmayı öğrendikleri anne-babaların da açık büfe brunch’ın tadını çıkardıkları etkinliğin katılım bedeli kişi başı 82 TL. Belki de çocuğunuzun size bu yılki hediyesi kurabiye olur.

Bol “kedi”li yıllar

Giller’ın 2011 ajandasında her gün için farklı bir kedinin fotoğrafı yer alıyor. Minik öykülerin de bulunduğu ajandanın 2012 versiyonunda kedinizle birlikte yer almak istiyorsanız www.giller.com.tr adresine başvurabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yeşil çaylı allık, kan kırmızısı ruj

* Tom Ford’un yeni ruj koleksiyonu “Private Blend” Harvey Nichols mağazalarında satılıyor. Ateş kırmızısından koyu kahverengiye kadar
12 farklı rengi bulunan rujlar 110 TL.
* Nivea’nın yeşil çay, nar tohumu ve E vitamini içeren yeni makyaj serisi Nivea Pure&Natural Colors’daki allıkların fiyatı 35 TL.

Ofis ve evler için eğlenceli aksesuarlar

Avrupa’dan ithal ev ve ofis aksesuarlarının satıldığı yarış otomobili şeklinde ataç kutusu gibi eğlenceli ofis ürünleri, tasarımlarıyla dikkat çeken bu vazo gibi aksesuarları bulmak mümkün.

Kendi halını kendin yarat

Bu yıl evinizde bir değişiklik yapmak istiyorsanız Yıldızlux Halı’nın üç boyutlu ve grafik desenli yün halılarına göz atabilirsiniz. Yıldızlux’a dilediğiniz deseni götürüp kendi halınızı da yaratabilirsiniz. Detaylı bilgi için ziyaret edebilirsiniz.

Pastanıza karar verin

Misket Pasta’nın Noel Baba, yılbaşı ağacı ve hediye paketi şeklinde şekerlerle süslediği pastalarını sipariş edebilirsiniz.

Farklı lezzetler barındıran armağanlar

* Kahve Dünyası’nın Türk kahvesi, çikolata, lokum ve fondü seti bulunan yılbaşı sepetleri 97-155 TL arasında değişiyor.
* Le Pain Quotidien’in yılbaşı sepetlerinde badem aromalı yıldız şeklinde kurabiyeler, reçel, sürülebilir çikolata ve zenfecilli yılbaşı kurabiyeleri var. Fiyatları 22-86 TL arasında değişiyor.

Haberin Devamı

Baharatlı yılbaşı kahvesi

Starbucks’ın yılbaşı döneminde satışa sunduğu baharatlı ve tatlı kahvesi Christmas Blend’in satışından elde ettiği gelirin bir kısmı Tohum Otizm Vakfı’na aktaracak.

Modayı takip eden bebeklere hediyeler

Beymen’de satılmaya başlanan ve 0-8 yaş arasına hitap eden çocuk koleksiyonunda American Outfitters, Baby Dior, Gucci, Peter Langner Kidorable ve Little Marc Jacobs gibi markalar var.