Cumartesi Yöresel yemekler, özel mönüler, yeni lezzetler...

Yöresel yemekler, özel mönüler, yeni lezzetler...

25.11.2006 - 00:00 | Son Güncellenme:

.

Yöresel yemekler, özel mönüler, yeni lezzetler...

Portakallı baklava Konyalı'da Geleneksel Türk tatlısı baklavaya yeni bir tat kazandıran Konyalı Lokantası, özel tasarım bakır tepsilerde portakallı baklava satışını başlattı. Yazı Kebap kışlığa geçti 41 yemek çeşidi ile bu yaz Sortie ve Parkorman'da hizmet veren Yazı Kebap'ın kışlık mekanı Levent'te hizmete girdi. Üst katı özel davetler ve kapalı gruplar için dizayn edilen Yazı Kebap'ın geleneksel mönüsündeki tüm malzemeler Adana, Kahramanmaraş ve Gaziantep'ten temin ediliyor. Hyatt Regency Istanbul'un Agora Restoran'ı, 3 Aralık'a kadar misafirlerine Kavaklıdere Primeur Şarapları ile yine bu haftaya özel hazırladığı büfesini sunuyor. Mönü 80 YTL. Tel: (0212) 368 12 34 Agora'da Primeur ziyafeti Mövenpick Hotel Istanbul'un restoranı AzzuR'da her pazar Aile Sofrası temalı brunch'lar düzenleniyor. 11.30 -15.00 saatleri arasındaki brunch'ın fiyatı 55 YTL. 0-6 yaş ücretsiz, 7-12 yaş yüzde 50 indirimli. Tel: (0212) 319 29 29 AzzuR'da ailece kahvaltı Çırağan Palace Kempinski'nin saray bölümünde yer alan Tuğra Restaurant, her ay Türkiye'nin bir yöresinin geleneksel yemeklerini 15 gün boyunca misafirlerine sunacak. Organizasyon, Konya yemekleri ile başlıyor. 3 Aralık'a kadar sunulacak mönüde etli pilav, etli ekmek, borani, bıldırcın dolması, papara, ballı höşmerim ve zerde gibi yemekler bulunuyor. Tel: (0212) 326 46 46 Geleneksel Konya yemekleri Tuğra'da Divan bünyesine iki yeni baş aşçı kattı. Divan Otelleri baş aşçısı Hubert Bourdon ve Divan İşletmeleri Yiyecek İçecek Grubu baş aşçısı Levent Şahin, konuklarına yeni tatlar sunuyor. Divan'ın mutfağına iki yeni şef Meksika mutfağının temsilcisi El Torito Restoran, ikinci şubesini Nişantaşı'nda açtı. El Torito Nişantaşı'nda