Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez yayınladı! İşte son hali

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez yayınladı! İşte son hali

24.03.2019 - 16:41 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın (Yassıada) açılışını seçimden sonra yapacaklarını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez yayınladı İşte son hali

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'a neler yaptıklarını özetleyen bir film gösterdiklerini anlatarak, bir sürpriz daha yapmak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

"Hani bizim meşhur bir yaslı adamız var ya. Bakın biz yaslı adamızı da şu anda ne hale getirdik." diyen Erdoğan, Yassıada'daki çalışmalarını ekranlardan göstererek, adanın uluslararası toplantıların ve görüşmelerin merkezi haline getirileceğini, çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Erdoğan, Adnan Menderes ve iki arkadaşının idam karanının verildiği adada barışın ve özgürlük mücadelesinin kararlarının verileceğini ifade ederek, "Onunun için biz buraya Demokrasi ve Özgürlükler Adası adını koyuyoruz. İnşallah seçimden kısa bir süre sonra da buranın resmi açılışını yapacağız. Uluslararası toplantılarımızı da inşallah burada yapacağız. Dünyada bazı böyle ilginç örnekler vardır, bunun için de en güzel örnek olsa olsa burası olur dedik. Bir taraftan yaslı ada onun karşısındaki Sivri adayı da buraya ek olarak projenin içerisine koyduk. Bu da hayırlı olsun. Bunlar gören gözler, duyan kulaklar, konuşabilen diller içindir. Kalbi kararmış olanlara, gönlü örümcek bağlamış olanlara bunların hiç biri bir şey ifade etmez." diye konuştu.

Haberin Devamı

İşte o görüntü:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez yayınladı İşte son hali