Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan yanına oturan yaşlı çifte tesbih hediye etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan yanına oturan yaşlı çifte tesbih hediye etti

03.11.2017 - 15:18 | Son Güncellenme:

Toplu açılış töreni için Manisa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazını Hatuniye Camisi'nde kıldı. Daha sonra ise valiliği ziyaret etti. Toplu açılış töreni alanında yanına gelip oturan yaşlı çifte tesbih hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yanına oturan yaşlı çifte tesbih hediye etti

Çeşitli programlara katılmak üzere Manisa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle geldiği Manisa 19 Mayıs Stadyumu'ndan Cumhurbaşkanlığı otobüsüyle Valilik önüne geçti. Buradan yürüyerek cuma namazını kılacağı Hatuniye Camisi'ne geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Manisa milletvekilleri, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de eşlik etti. Cuma namazını burada kılan Erdoğan, cami çıkışında sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı, kısa süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Manisa Valiliğine geçti.

Haberin Devamı

VALLİĞİ ZİYARET ETTİ

Erdoğan'ı Valilik önünde Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer karşıladı. Tören mangasını selamlayan Erdoğan, bu sırada kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları toplu açılış töreninin yapılacağı alana davet etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret, yaklaşık 15 dakika sürdü. Erdoğan daha sonra toplu açılış törenine katıldı.

MÜŞERREF TEYZE'NİN RÜYASI GERÇEK OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 21 yıldır dua eden ve 3 gün öncesinde rüyasında gören yaşlı kadın en büyük arzusu bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Manisa Mitinginde gerçek oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa mitingi öncesi yanına oturan Müşerref Teyze ilgi odağı oldu.

Şehzadeler Belediyesi tarafından bakımı üstlenen yaşlı kadının 21 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için her gün dua ettiği ve 3 gün önce rüyasında gördüğü öğrenildi. Yaşlı kadın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e bildirmesinin ardından Cuma Namazı çıkışında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüştüğü öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Müşerref Teyzeyi evinde ziyaret ederek miting alanına getirdi. Burada 21 yıldır kesintisiz dua ettiği ve 3 gün önce de rüyasında gördüğü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına oturarak sohbet etme imkanı buldu. Erdoğan yanına gelen Müşerref Teyze ve yanındakı yaşlı adama tesbih hediye etti.