İstanbul Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Olayları Yıl Dönümü İle İlgili Sosyal Medya Sitesinden Paylaşım Yapan Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Eleştirerek, "Bu Nasıl Hak Ve Özgürlük Mücadelesi Ya. Bir Şehri Yakacak, Yıkacaksınız, Polislerimizi Şehit Edeceksiniz, Cam Çerçeve İndireceksiniz Ve Buna Hak Ve Özgürlük Mücadelesi Diyeceksiniz. Size Ne Yapıldı Ki Hak Ve Özgürlük Mücadelesi Veriyorsunuz" Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Olayları Yıl Dönümü İle İlgili Sosyal Medya Sitesinden Paylaşım Yapan Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Eleştirerek, "Bu Nasıl Hak Ve Özgürlük Mücadelesi Ya. Bir Şehri Yakacak, Yıkacaksınız, Polislerimizi Şehit Edeceksiniz, Cam Çerçeve İndireceksiniz Ve Buna Hak Ve Özgürlük Mücadelesi Diyeceksiniz. Size Ne Yapıldı Ki Hak Ve Özgürlük Mücadelesi Veriyorsunuz" Dedi.

03.06.2017 - 16:52 | Son Güncellenme:

.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Olayları Yıl Dönümü İle İlgili Sosyal Medya Sitesinden Paylaşım Yapan Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu Eleştirerek, Bu Nasıl Hak Ve Özgürlük Mücadelesi Ya. Bir Şehri Yakacak, Yıkacaksınız, Polislerimizi Şehit Edeceksiniz, Cam Çerçeve İndireceksiniz Ve Buna Hak Ve Özgürlük Mücadelesi Diyeceksiniz. Size Ne Yapıldı Ki Hak Ve Özgürlük Mücadelesi Veriyorsunuz Dedi.

IHAAW165210-SIY/03-06-2017 - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gezi olayları yıl dönümü ile ilgili sosyal medya sitesinden paylaşım yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, "Bu nasıl hak ve özgürlük mücadelesi ya. Bir şehri yakacak, yıkacaksınız, polislerimizi şehit edeceksiniz, cam çerçeve indireceksiniz ve buna hak ve özgürlük mücadelesi diyeceksiniz. Size ne yapıldı ki hak ve özgürlük mücadelesi veriyorsunuz" dedi. 03.06.2017 16:52:10 TSI NNNN