İstanbul Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tüsiad Yüksek İstişare Toplantısı'nda Yaptığı Konuşmada Ohal'e Yönelik Eleştirilerle İlgili, “Ohal Konusundaki Endişeleriniz Anlamakta Güçlük Çekiyorum. Ohal İşlerin Sağlıklı Yürümesine Yönelik Atılan Bir Adım. Ülkemizin Yıkılmasına Yönelik Bir Operasyon Yapıldı. 249 Şehidimiz Var. Her Şey Huzura Refaha Kavuşmadan Ohal'i Kaldıramayız. Herhangi Bir İş Adamımızın Yapacağı İşleri Engelliyorsa İstişareden Uzak Değiliz. Ama Böyle Bir Engelleme Yok” Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tüsiad Yüksek İstişare Toplantısı'nda Yaptığı Konuşmada Ohal'e Yönelik Eleştirilerle İlgili, “Ohal Konusundaki Endişeleriniz Anlamakta Güçlük Çekiyorum. Ohal İşlerin Sağlıklı Yürümesine Yönelik Atılan Bir Adım. Ülkemizin Yıkılmasına Yönelik Bir Operasyon Yapıldı. 249 Şehidimiz Var. Her Şey Huzura Refaha Kavuşmadan Ohal'i Kaldıramayız. Herhangi Bir İş Adamımızın Yapacağı İşleri Engelliyorsa İstişareden Uzak Değiliz. Ama Böyle Bir Engelleme Yok” Dedi.

18.05.2017 - 17:56 | Son Güncellenme:

.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tüsiad Yüksek İstişare Toplantısında Yaptığı Konuşmada Ohale Yönelik Eleştirilerle İlgili, “Ohal Konusundaki Endişeleriniz Anlamakta Güçlük Çekiyorum. Ohal İşlerin Sağlıklı Yürümesine Yönelik Atılan Bir Adım. Ülkemizin Yıkılmasına Yönelik Bir Operasyon Yapıldı. 249 Şehidimiz Var. Her Şey Huzura Refaha Kavuşmadan Ohali Kaldıramayız. Herhangi Bir İş Adamımızın Yapacağı İşleri Engelliyorsa İstişareden Uzak Değiliz. Ama Böyle Bir Engelleme Yok” Dedi.

IHAAW175643-SIY/18-05-2017 - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısı’nda yaptığı konuşmada OHAL’e yönelik eleştirilerle ilgili, “OHAL konusundaki endişeleriniz anlamakta güçlük çekiyorum. OHAL işlerin sağlıklı yürümesine yönelik atılan bir adım. Ülkemizin yıkılmasına yönelik bir operasyon yapıldı. 249 şehidimiz var. Her şey huzura refaha kavuşmadan OHAL’i kaldıramayız. Herhangi bir iş adamımızın yapacağı işleri engelliyorsa istişareden uzak değiliz. Ama böyle bir engelleme yok” dedi. 18.05.2017 17:56:43 TSI NNNN