Siyaset Cumhurbaşkanı TİM Genel Kurulu’na katılıyor

Cumhurbaşkanı TİM Genel Kurulu’na katılıyor

04.06.2016 - 15:39 | Son Güncellenme:

.

Cumhurbaşkanı TİM Genel Kurulu’na katılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Grand Otel’de gerçekleştirilen Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 23. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül törenine katılıyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi de eşlik ediyor.

Haberin Devamı

ÇOK SAYIDA TANINMIŞ İŞADAMI DA ORDA

Toplantıya çok sayıda tanınmış işadamı da katılıyor. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, Doğan Yayın Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu gibi isimler de salondaki yerlerini aldı.

TİM BAŞKANININDAN ALMANYA’YA KINAMA

Toplantıda önce TİM Başkanı Mehmet Büyükeşki konuştu. Alman meclisinin 1915 olaylarıyla ilgili kararına tepki gösteren Büyükekşi," Alman meclisinde talihsiz bir karar alındı. Almanya gibi derin bağlarımız olan bir ülkenin meclisinden çıkan bu kararı, üzüntüyle ve hayretle karşılıyoruz. Böyle bir karar almalarını kabul etmiyoruz ve kınıyoruz" dedi.

MUHAMMET ALİ TWEETİ

Haberin Devamı

Toplantı devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan twitter hesabından yaşamını yitiren ünlü boksör Muhammed Ali için," Dün edebiyete intikal eden Muhammed Ali, milyonların kalbini fethetmiş, büyük bir sporcu ve güzel bir insandı.

Muhammed Ali’nin yaşamı boyunca ırkçılığa ve ayrımcılığa karşı verdiği özgürlük mücadelesi hiç bir zaman unutulmayacak. " diye yazdı.