Ankara Cumhurbaşkanı Ve Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

Cumhurbaşkanı Ve Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

04.06.2018 - 17:45 | Son Güncellenme:

AK Parti Milletvekilleri Aydın, Uslu ve Çelik ile milletvekili adayı Canbey Çetin, seçim çalışmalarına çeşitli ilçelerde devam etti

Cumhurbaşkanı Ve Milletvekili Genel Seçimine Doğru

ANTALYA (AA) - AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Atay Uslu, Sena Nur Çelik ile milletvekili adayı Canbey Çetin, seçim çalışmalarına ilçelerde devam etti.

Haberin Devamı

AK Parti İl Teşkilatından yapılan açıklamaya göre, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve milletvekili adayı Canbey Çetin, Kepez ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu, bazı gazi, hasta ve yaşlıları ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan Atay Uslu, silahlı ve ekonomik darbe girişimleri ile Türkiye'nin önünün sürekli kesilmeye çalışıldığını söyledi.

Bütün bunların birlik ve beraberlik içinde aşılacağını ve aşıldığını kaydeden Uslu, "Vatanımızı bölemeyecekler, bayrağımızı indiremeyecekler, ezanımızı dindiremeyecekler. Bugünümüz dünden iyi, yarınımız ise bugünümüzden çok çok daha iyi olacak. Biz buna inanıyoruz. İnanıyorsak üstünüz, inanıyorsak galip geleceğiz inşallah. Artık vakit Türkiye vakti. Vakit Antalya vakti." dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik de Alanya'nın Başköy, Beldibi, Fakırcalı, Sapadere ve Tırılar'da mahalle toplantılarında hemşehrileriyle bir araya geldi. Çelik, toplantılarda yaptığı konuşmada, hükümetin, emekli, polis, öğretmen, hemşire ve milletin her kesimine nefes aldırmak için gece gündüz çalıştığını bildirdi. 24 Haziran'da başkanlık sistemi ile her şeyin daha kolay yapılacağını ifade eden Çelik, AK Parti'nin 16 yıldaki başarılarını anlattı.

Çelik, "Emeklilerimizin refah seviyelerini arttırmak için birçok ilki gerçekleştirdik. İntibak düzenlemeleri, promosyon ödemeleri ve destek primlerinin kaldırılması gibi uygulamaları hayata geçirdik. Emeklilerimize Ramazan ve Kurban bayramlarında bin lira ikramiye vermeye başladık. Emeklilerimizin yüzünü güldürdük. Bağ-Kur ve Emekli Sandığı ikramiyeleri 7 Haziran'da, SGK ikramiyeleri 8 Haziran'da ödenecek. Bu kalıcı düzenleme önümüzdeki yıllarda da devam edecek." açıklamasında bulundu.

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydın da seçim çalışmalarını Manavgat ilçesinde sürdürdü. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Aydın, Manavgat'ın yeni golf sahalarıyla turizmde farklı bir pazar kazanacağını, ilçeye bir üniversite açılacağını bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Türkbeleni Projesi ile ilçeye yeni bir cazibe alanı kazandırılacağını ifade eden Aydın, "Bu proje yalnıza Manavgatlı, Antalyalı hemşehrilerimiz için değil, kentimize tatile gelen yabancı misafirlerimiz için de önemli bir çekim noktası olacak." dedi. Aydın, Türkbeleni'nden sonra Sorgun Ormanlığı'nda da doğayı koruyan bir mesire alanı yapılacağını kaydetti.