Niğde CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ BAHÇESİ ASFALTLANDI

CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ BAHÇESİ ASFALTLANDI

30.11.2015 - 13:37 | Son Güncellenme:

.

CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ BAHÇESİ ASFALTLANDI

Niğde Belediyesi, hava şartlarının elverişli olması nedeniyle okul bahçelerinde asfaltlama ve çevre düzenlemesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, güneşin yüzünü gösterdiği cumartesi günü Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin bahçesinde hafta sonu mesaisi yaptı. Çalışmaları Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da yerinde inceledi.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Milli Eğitim Müdürlüğü’nden gelen talepler doğrultusunda 10 okulda yaklaşık 15 bin metrekare asfaltlama ve çevre düzenlemesi çalışması yapmayı hedefliyor. Şu ana kadar 5 okulun bahçesinde ve çevresinde asfaltlama ve düzenleme çalışmalarını tamamlayan Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz cumartesi günü de hava şartlarının elverişli olması nedeniyle Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde çalışma başlattı. Ekipler, okulun bahçesindeki çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmalarını tamamladı.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Akdoğan, okullardan gelen talepleri geri çevirmemeye gayret gösterdiklerini söyledi. Öğrencilerin, daha sağlıklı koşullarda eğitim almaları için Niğde Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmeye özen gösterdiklerini anlatan Başkan Akdoğan “Geleceğin teminatı çocuklarımız her şeyin en güzeline en iyisine layıktır” dedi.