Ekonomi Cuneyd Zapsu’dan ilaçların marketlerde satışı ile ilgili açıklama

Cuneyd Zapsu’dan ilaçların marketlerde satışı ile ilgili açıklama

05.01.2010 - 15:34 | Son Güncellenme:

.

Cuneyd Zapsu’dan ilaçların marketlerde satışı ile ilgili açıklama

Cuneyd Zapsu Danışmanlık A.Ş, Cuneyd Zapsu’nun doğrudan ve dolaylı olarak ilaçların marketlerde satışından elde edebileceği bir faydanın söz konusu olmadığını bildirdi.
Şirketten yapılan yazılı açıklamada, son dönemde ilaçların marketlerde satılmasına ilişkin yaşanan gelişmelerle ilgili olarak, Zapsu’nun adının, konuyla bağlantılı biçimde gündeme geldiği ve Zapsu’nun gelecekte ilaç satışının marketlerden gerçekleştirileceği planına bağlı olarak ’For You’ marketler zincirini kurduğunun ima edildiği veya belirtildiği hatırlatıldı.
Bu bilgilerin, 2 yanlışı içerdiği kaydedilerek, şöyle denildi:
“Sayın Zapsu, ’For You’ marketler zincirinin hiçbir zaman sahibi veya ortağı konumunda bulunmamıştır. Aziz Zapsu’nun ortak olduğu ’For You’ mağazalar zinciri, ekonomik krize denk gelen bir süreçte, bazı ortaklarının sermaye artırımında bulunmamaları sebebiyle iflas etmiş olup, artık faaliyet göstermediği bilinmektedir.
Dolayısıyla Cuneyd Zapsu’nun gerek doğrudan, gerek dolaylı olarak ilaçların marketlerde satışından elde edebileceği bir fayda hiçbir zaman söz konusu olmadığı gibi, şu anda da söz konusu değildir.”
Açıklamada, Zapsu’nun 2008 yılında siyasi hayatına son verdiği ve kurduğu Cuneyd Zapsu Danışmanlık A.Ş ile ulusal ve uluslararası müşterilerine danışmanlık hizmetleri verdiği belirtildi.