Siyaset Çürük İP’in sonu mezbelelik

Çürük İP’in sonu mezbelelik

01.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP’yi içten içe çürütmek için aldıkları talimatlara harfiyen uyanların şimdi kendisine yuvalanacağı hastalıklı bir vücut, tutunacağı çürük bir İP bulduğunu söyleyen Bahçeli, “Bu vücudun sonu siyasi mezarlık, İP’in sonu ise mezbeleliktir” dedi

Çürük İP’in sonu mezbelelik

MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti için sert çıkış yaparak, “Kendilerine tutunacak çürük bir İP buldular, ama bunun sonu siyasi mezarlık, ipin sonu mezbeleliktir” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli, dün MHP grup toplantısında özetle şöyle konuştu:

KİTABIMIZDA KAÇMAK YOK: Sırf iktidar uğruna geçmişimizi inkâr etmemizi, bizi biz yapan değerleri çiğnememizi dayatanların melun davetlerine aldırış etmedik. Kırmızı plaka dediler, kırmızı çizgilerimizi hatırlattık. Başbakanlık önerdiler, milletin vermediğini siz nasıl veriyorsunuz ikazında bulunduk. Ülkücülüğümüzü pazarlık konusu yapmadık. Hükümetten kaçmışız, bilmiyorlar ki, kaçmak bizim kitabımızda yok, kaçak güreşmek 48 yıllık mücadelemizde yok.

YÜZ İTİN HAVLADIĞI BOZKURT: Eleştirenler çokmuş, varsın olsun, karalar mı bağlayalım? İftiralar, haksız isnatlar, hak ihlalleri fazlaymış, ne yapalım, haktan, hakikatten ödün mü verelim? Söyleyiniz bana; ardından yüz itin havlamadığı bozkurta, bozkurt demek mümkün müdür? Mümkün değilse, o zaman işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz.

Haberin Devamı

HASTALIKLI VÜCUT: 1 Kasım’dan itibaren saldırılar hızlandı, canlandı, ur gibi bünyeye yayıldı. Partimiz üzerinde hesap yapan, davasına sırt dönmüş ve çıkar karşılığında devşirilmiş isimler yattıkları pusudan başlarını kaldırarak harekete geçtiler. MHP’yi içten içe çürütmek, iç hesaplaşmaya çivilemek için aldıkları talimatlara harfiyen uydular, taşıdıkları zehri peyderpey kustular. İmza toplayıp tarladan çıktılar, şehir şehir dolaşıp tezviratın hain çıkarmasını yaptılar. Özellikle 7 Haziran’dan beri devam edegelen Türkiye ve MHP hazımsızlığı şimdi ete kemiğe bürünmüş, kendisine yuvalanacağı hastalıklı bir vücut, tutunacağı çürük bir İP bulmuştur. Bu vücudun sonu siyasi mezarlık, İP’in sonu ise mezbeleliktir.

KRİPTO SİMALAR: (İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray’ın, ‘MHP diye parti artık yok’ sözü üzerine) ‘MHP diye bir parti artık yok’ diyebilecek kadar cüret ve küstahlık gösteren kripto simaların, karaktersiz fırıldakların, parti değiştirirken dillerinin ayarını da kaçırmaları kendilerini kurtarmaya yetmeyecektir. Yeni ve ısmarlama koltuklarına ısınmaya çalışan köhne, dönme ve siyasi tortuların çıra gibi yanacağı zaman elbet gelecektir.

‘Barzani’nin fişi çekildi’

Barzani referandum ısrarının bedelini taksit taksit ödemeye başlamıştır. Barzani’nin inşa ettiği iğrenç komplo bizzat ayağına dolaşmış, sırtını yere getirmiştir. Barzani ister görevde olsun, ister olmasın; onun defteri çoktan dürülmüş, işi çoktan bitmiş, fişi çoktan çekilmiş, miadı da çoktan dolmuş, kendi bataklığına gömülmüştür.

Haberin Devamı

KANDİL’İN VAKTİ GELDİ: Ve elbette Kandil Dağı’nın doruğunda al bayrağımızı nazlı nazlı dalgalandırmanın, insan görünümlü canavarların girdikleri inleri tümden ateşe vermenin vakti de gelmiştir.

NATO’YA MI SORACAKTIK?: NATO Askeri Komite Başkanı, ağzından baklayı çıkarmış, Türkiye’nin Rusya’dan hava savunma sistemi satın almasının sonuçları olacağını söylemiştir. Kimden ne alacağımızı NATO’ya mı soracaktık? Türkiye’nin milli güvenliği korkunç saldırılarla kuşatmaya alınırken, bu NATO neredeydi, hangi kumpasın peşindeydi? NATO, 15 Temmuz FETÖ işgal girişimine karşı hangi tedbirleri almış? Nerede kirli ve örtülü bir ilişki ağı varsa altında NATO’nun parmağı olduğu yıllarca iddia edilmiştir.

Haberin Devamı

KATO’YA KARŞIYIZ: Biz NATO’ya değil, KATO’ya bakıyoruz, Kandil’i gözümüze kestiriyoruz, akıllarınca katlimizin fermanını imzalayan katillerle ölüm kalım mücadelesi veriyoruz. Canımız kimden isterse silahı ondan alırız, bunun hesabını da NATO’ya matoya vermeyiz, veremeyiz. Herkes yerini yurdunu bilsin. Brüksel’den bize parmak sallamaktan vazgeçsin... İşler sarpa sarar, ülkemize zarar gelirse, NATO’yu falan bilmeyiz, NATO’cuları hiç takmaz, tanımayız; önümüze takoz koymak isteyenleri de yıkar geçeriz... MHP, vatan ve millet mücadelesinde geriye dönüşün olmayacağını çok iyi bilmektedir. Zira biz gemileri yaktık.