Gündem Dada'nın bu haftaki konukları kim?

Dada'nın bu haftaki konukları kim?

09.01.2016 - 21:18 | Son Güncellenme:

STAR TV'de eğlencenin kralı, Okan Bayülgen'in sunduğu Dada'da bu hafta kimler konuk oluyor merak konusu. Cumartesi geceleri ekrana gelen Dada yeni bölüm konukları ve sürprizlerle ilgili detaylar haberimizde..

Dadanın bu haftaki konukları kim

Cumartesi gecelerinin en sevilen eğlence ve şov programı olan Dada, 9 Ocak 2016 Cumartesi gecesi birbirinden renkli konukları ve eğlenceli bölümleriyle bu hafta da izleyenleri hem güldürecek hem eğlendirecek.
Ünlü şovmen Okan Bayülgen, kendi Twitter resmi hesabından attığı bir tweet ile 9 Ocak 2016 Dada canlı yayın konukları isimlerini paylaştı.
Dada Dandinista 9 Ocak 2016 Konukları
Star TV canlı yayın akışı gece kuşağında yayınlanacak olan 2016 yılının ilk Dada Dandinista programında; güzelliği ve büyüleyici sesiyle dikkat çeken Türk pop müzik şarkıcısı Tuğba Yurt, yerinde duramayan sunucu Hülya Bozkaya, performanslarıyla müziğe hayat veren Remikser ve DJ Hüseyin Karadayı, ''Bir Ömür Yeter'' albümüyle şarkıcı Gülcan Altan, ''Özel Kadınlar Lisesi'' tiyatro oyunuyla tiyatrocular Beste Bereket, Dila Şaşman ve Feri Baycu Güler ile televizyon ekranlarının gülen yüzü İlker Ayrık konuk olacak.
Sürprizlerin bitmek bilmediği Dada 9 Ocak 2016 canlı yayınında ayrıca ''Medya Arkası'', ''Malumatfuruş'' ve ''Geçmişini Silemezsin'' gibi birbirinden eğlenceli bölümleriyle izleyenler yine kahkahaya boğulacaklar.
Dada Dandinista bu akşam yani 9 Ocak 2016 Cumartesi günü saat 00:30'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.