Oyun Dunyasi Daha Fazla DOOM Oynamak İçin Bahane

Daha Fazla DOOM Oynamak İçin Bahane

23.06.2016 - 15:26 | Son Güncellenme:

Bethesda DooM için E3 süresi boyunca oynanabilecek bir demo (Deneme Sürümü) yayımlamıştı. Ancak yeni gelen bilgilere göre demo için ayrılan süre uzatılmış. Eğer halen oyunu oynamadıysanız, denemeniz için güzel bir fırsat. Hemen buradan demoya ulaşabilirsiniz. Demoyu bir deneyin, tadı damağınızda kalacak. Bence uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz. Demo içerisinde tek kişilik kısımdan ilk bölümü sonuna kadar […]

Daha Fazla DOOM Oynamak İçin Bahane

Bethesda DooM için E3 süresi boyunca oynanabilecek bir demo (Deneme Sürümü) yayımlamıştı. Ancak yeni gelen bilgilere göre demo için ayrılan süre uzatılmış. Eğer halen oyunu oynamadıysanız, denemeniz için güzel bir fırsat. Hemen buradan demoya ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Demoyu bir deneyin, tadı damağınızda kalacak. Bence uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz. Demo içerisinde tek kişilik kısımdan ilk bölümü sonuna kadar oynama şansına erişebiliyorsunuz. Son dönemde çıkmış en sağlam, en aksiyonu bol FPS oyunu kendisi. Merak edenler için oyun için gerçekleştirdiğimiz incelememiz de hemen şurada.

Bethesda henüz demonun ne zaman sona ereceği ile ilgili bir bilgi aktarmadı. Demoya ister PC, ister PlayStation isterseniz Xbox üzerinden erişebiliyorsunuz.