Daha İnce ve Uzun Görünmenin İpuçları

Her zaman daha uzun bir görünüm daha ince bir duruşa neden olur. Daha ince görünmenin yolları da her an ve sürekli olarak farklı alternatiflerin arandığı bir konudur. Balık etli ve kiloluların daha zayıf, zayıfında daha zarif bir stil arayışı durmadan kendini yineler. Doğru seçenekler tercih edildiğinde de bu yana yakıla aranan stil arayışı karşılanır. Tam aksi ise hiçbir zaman istenmez. Kim hem olduğundan daha kısa ve kilolu gözükmek ister ki? İsteyen kısmında olabileceği ihtimalini tabii ki unutmamak gerekir; fakat bahsedilen durum aslında basık bir görüntüdür ve “düşmanımın başına gelmesin” sözünü getirir akıllara. Acaba gelse mi?

Haberin Devamı

Yüksek Bel Pantolonlar

Sezon trendleri arasında görülmeye alışık olduğumuz yüksek bel pantolonlar daha uzun görünmek için ideal seçimlerden. Bol veya İspanyol paçalara sahip olan modelleri ise bu durumu daha da kolaylaştırıyor. Minyon bir vücut hattına sahipseniz bu muhteşem etkiye sahip pantolonları giyebilir ve başka bir trend olan düşük omuzlu bluzlarla harika bir kombinasyon yapabilirsiniz. Böylelikle bacak boyunu uzatırken, omuzlarında heybetli görünümü yüksek dozda değerlendirilebilir.

Çizgiden Kim Vazgeçebilir?

Konu sezon trendlerinden açılmışken enine çizgileri zayıf ve uzun boylu arkadaşlara hediye ediyor ama yine de bu deseni yok saymaya da gönül razı gelmiyor. İşte bu noktada da boyuna çizgiler yetişiyor imdada. Sonuç ise yine daha ince ve daha uzun gözükmenin yolları ile buluşuyor.

Küçük Sevimli Çantalar

Kıyafet kadar taşıdığımız çantalarında boyumuza bir katkısı var. Neticede onlar ki stillerin son noktası, ayracı, belirleyicisi… Tabii daha uzun gözükmek için küçük çantalar kullanıyoruz. Büyük çantaların o geniş ve bol alan rahatlığını, küçük çantalara sıkıştırıyoruz.

İllaki Uzun Kolye

Dört mevsimde her stilin eğlencesidir aksesuar. Özellikle kolye hem sade hem de gösterişli olmayı aynı anda başarabilmeyi vadeder. Ama ne vaat… Konu uzun gözükmek ve daha ince bir duruşa sahip olmaya gelip çattığında ise gündeme oturur uzun kolyeler. Boyun bölgesinde başlayan yolculuk mideden, alt karına kadar ilerler durmadan…

Haberin Devamı

Maksi Mini Elbirliği

Olduğundan daha uzun gözükmek için mini etekler her zaman yanı başımızda olmalı. Tabii sadece mini mini etekler bu konuda yardımcı olmuyor. Maksi etek modelleri de mini etek kadar daha uzun gözükmek için tercih edilebilir. Tabii bu durumda maksi elbise ve mini elbiseleri de unutmamak gerekir.

Tek Renk

Sade ve vücudu bölmeden, tek renge bulayıp çarpabilirsiniz. Emin olun bu çarpım boyunuza yansıyacak ve olduğunuzdan daha uzun bir boya kavuşacaksınız. Bu durum sandığınızdan çok daha kolay olduğu gibi stillere de adeta bir vitamin etkisini kavuşturacaktır.

Ve V yaka

Yaka seçimleri de boyun kısmının daha uzun ve otomatik olarak da daha zarif gösteren bir detaydır. Hatta detayla kalmaz ve tüm duruşa etki eder. Bu durumda da V yakadan caymak olmaz.

Hangi Ayakkabıyı Seçmeli?

Son olarak ayakkabı seçimleri için yine gündemden bir türlü gitmeyen ve neredeyse her ayağa değen stilleto modeller tercih edilebilir. Ayrıca tabii ki yaşasın platform topuk, sivri burunların muhteşem sihri… Unutmadan bir de nude tonlar kesinlikle geri plana atılmamalı.

Haberin Devamı

Hep daha uzun ve daha ince bir görünüme ulaşmak için daha fazla görselden ilham almak istiyorum diyorsanız; "" yazıma tıklayın. Ayrıca sokak modası, stil sorularının yanıtlarına blogum "" üzerinden de ulaşabilirsiniz.