Püf Noktası Daha uzun süren siyahlar için yeni "Ariel Black Sıvı Deterjan"

Daha uzun süren siyahlar için yeni "Ariel Black Sıvı Deterjan"

25.01.2016 - 11:30 | Son Güncellenme:

Ariel geliştirdiği yeni "Ariel Black Sıvı Deterjan" ile devrim yaratıyor, siyahlarınızın daha uzun süre siyah kalmasını sağlıyor.

Daha uzun süren siyahlar için yeni Ariel Black Sıvı Deterjan

Daima tüketicilerin günlük yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Ariel, siyahlar ve koyu renkliler için geliştirdiği, toz deterjanın leke çıkarma gücü ile sıvı deterjanın hassas bakımını bir araya getiren YENİ Ariel Black Sıvı Deterjan ile devrim yaratıyor. Güçlü bir temizlik performansı sunan YENİ Ariel Black Sıvı Deterjan, aynı zamanda siyahlarınızı daha uzun süre siyah tutarak Ariel Toz Deterjan’a kıyasla kıyafetlerinizi daha uzun süre özgüvenle taşıyabilmenizi sağlıyor.

Haberin Devamı

Zamanla sevdiğimiz giysilerden uzaklaşmamızın altında yatan nedenlerden biri giysilerin yıkandıkça veya giyildikçe ilk günkü güzel görünüm ve hissini kaybetmeleri… Giysilerinizin bakımı ve daha uzun süre size eşlik edebilmesi için temizlenmesi veya lekelerin çıkarılması kadar görünüm, verdiği his ve hoş kokusunun korunması ve güzelleştirilmesi de çok önemli.

P&G Kumaş Bakımı ile iş birliği yapan Bilişsel Psikoloji Uzmanı Psikolog Dr Lawrence Rosenblum’un yaptığı son araştırma, ilginç bir şekilde giyilen kıyafetlerin rengi ve dokusunun insan psikolojisine ve davranışlarına da yansıdığını ve kişiyi duygusal anlamda etkilediğini gösteriyor.

Örneğin, spor dallarında, siyah giyen takımlar açık renk üniforma giyen takımlara göre daha enerjik ve sert bir oyun sergiliyorlar (Frank&Gilovich). Bu durum, tüketicilerin günlük yaşamında da görülebilir. Rengi solmuş ve yıpranmış kıyafetler kişinin modunu düşürerek özgüvenini azaltıyor.

Haberin Devamı

YENİ Ariel Black Sıvı Deterjan ile siyah ve koyu renkli giysileriniz her yıkamada canlı ve parlak kalarak ilk günkü güzelliğini kaybetmiyor. Böylelikle henüz birkaç kez giydiğiniz ancak yıkamadan dolayı rengi solan ve canlılığını yitiren kıyafetler de tarihe karışıyor. Siz de YENİ Ariel Black Sıvı Deterjan kullanın ve rengi solmuş kıyafetlerin modunuzu düşürmesine izin vermeyin!

YENİ Ariel Black Sıvı Deterjan’ın sunduğu devrim yaratan Leke Savar Kapak, sadece ürünün kullanım miktarının ayarlamasını yapmakla kalmıyor, aynı zamanda üst tarafındaki tırtıklı bölge ve kırmızı fırçası ile inatçı lekelerin yumuşakça ovularak kolayca çıkmasına olanak sağlarken giysilerin rengine ve dokusuna kesinlikle zarar vermiyor.

YENİ Ariel Black Sıvı Deterjan’ın tavsiye edilen satış fiyatı 17.90 TL

Yazarlar