Ekonomi Daikin’den kadın istihdamına desteğe devam

Daikin’den kadın istihdamına desteğe devam

10.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Daikin, bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kadın bayileri, teknisyenleri ve çalışanları ile birlikte kutladı. Sakura Kadın Teknisyenler Programı’nı tamamlayarak iş başı yapan teknisyenlerini sektör ile tanıştıran Daikin, ‘erkek egemen’ olarak bilinen iklimlendirmede kadın istihdamını desteklemeye devam edeceğini açıkladı.

Daikin’den kadın istihdamına desteğe devam

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Daikin’in Levent’te bulunan deneyimleme merkezi fuha İstanbul’da düzenlenen lansman, kadın teknisyenlerin yanı sıra kadın bayiler ve çalışanların katılımı ile gerçekleşti. Katılımcıların kadınlardan oluştuğu etkinlikte konuşan Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Bu yıl 8 Mart’ı aramıza yeni katılan Sakura teknisyenlerimiz ile kutlamaktan dolayı ayrı bir gurur duyuyoruz. Kadınların mesleki gelişimlerine katkıda bulunarak işgücüne katılmalarını desteklemek amacıyla yürüttüğümüz programların sonuçlarını almaya başladık. Çalışanlarına fırsat eşitliği sunan bir şirket olarak, kadınlarımızı desteklemek, onları ekonomi ve sektöre kazandırmak bizim için çok önemli.”