Cadde Dalaman'da Emre Altuğ coşkusu

Dalaman'da Emre Altuğ coşkusu

01.09.2016 - 15:31 | Son Güncellenme:

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, ertesi gün de devam eden 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sahne alan Emre Altuğ ve Türk halk müziği sanatçısı Sadık Gürbüz, hayranlarını coşturdu.

Dalamanda Emre Altuğ coşkusu

Dalaman Cumhuriyet Meydanı’ndaki yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde ilk olarak sahneye Sadık Gürbüz çıktı. Gürbüz, sahnede kaldığı bir saat boyunca birbirinden güzel türkülüleri seslendirdi.

Haberin Devamı

Gürbüz’ün ardından Dalaman Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin Modern Halk Oyunları ekibi bir gösteri sundu. Daha sonra sahnenin önünden geçen fener alayı coşkuyu arttırdı.

Pop müziğin güçlü seslerinden Emre Altuğ’un sahneye gelmesiyle coşku katlandı. Altuğ, bazı şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Konseri, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, CHP’li Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz de izledi., Konserin sonunda Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz Emre Altuğ’a çiçek ve plaket takdim verdi. Başkan Şaşmaz, Dalaman’da çekimleri yapılan 'Mezarcı' filminde başrol oyuncusu olarak yer alan Altuğ’u fahri hemşehri de ilan etti.