Teknoloji Dallas Mavericks biletlerini yakında Bitcoin ile satın alabilirsiniz

Dallas Mavericks biletlerini yakında Bitcoin ile satın alabilirsiniz

18.01.2018 - 10:39 | Son Güncellenme:

Dallas Mavericks artık bilet satışlarında Bitcoin, Ethereum ve diğer token ile yapılan ödemeleri kabul edecek.

Dallas Mavericks biletlerini yakında Bitcoin ile satın alabilirsiniz

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Mark Cuban, Dallas Mavericks'in Bitcoin ve Ethereum'daki bilet ödemelerini yakında kabul edeceğini söyledi. Bir Twitter kullanıcısının ne zaman Bitcoin ile bilet alabilecekleri sorusuna Mark Cuban’dan “Gelecek sezon.” cevabı geldi.

Mavericks, kripto para ile yapılan ödemeleri kabul eden ilk takım olmayacak. 2014 yılında Sacramento Kings Bitcoin ile yapılan ödemeleri kabul etmeye başlamıştı.

Fakat gelen yorumlara göre kripto paraların değerindeki hızlı değişimler ve işlem ücretlerinden dolayı müşterileri zor durumda bırakmamak için ödemeler alınırken bazı düzenlemeler yapılması gerekecek.

Steam, kripto paralardaki düzensizlik sebebiyle ve bazı kullanıcıların olması gerekenden fazla paralar ödemek zorunda kalmasından dolayı Aralık ayının başında Bitcoin’le yapılan satışları durdurmuştu.

Haberin Devamı

Dallas Mevericks’in biletleri kripto paralarla satacağı haberi tam da kripto paraların düşüş dönemine denk gelmesi dikkat çekti. Kripto para birimlerine olan baskıdan dolayı Bitcoin fiyatı yaklaşık 10 bin 700 dolara, Ethereum fiyatı 958 dolara, Ripple ise 1 dolara kadar düştü.