Tatil Dalyan Club'ta lezzetli yılbaşı ve canlı müzik

Dalyan Club'ta lezzetli yılbaşı ve canlı müzik

10.12.2015 - 15:39 | Son Güncellenme:

Yeni yıla daracık mekanlarda kalabalıktan bunalarak girmek istemiyorsanız,Dalyan Club'ün balo salonunda,yeşillikler içindeki tarihi taş binada,çok zengin bir menüyle, nezih ve kaliteli bir yılbaşı kutlamasına ne dersiniz?

Dalyan Clubta lezzetli yılbaşı ve canlı müzik

Dalyan Club, yeni yılı canlı müzik ve lezzetli bir menüyle karşılıyor. Zeynep Savacı ve Grup Bluecat&Plus ile birlikte geçmişten günümüze birbirinden güzel şarkılarla ile yeniyıla gireceğiniz gecede,usta şeflerin hazırlayacağı özel tatlara, geceyi renklendirecek yılbaşı şarkıları eşlik edecek.

Haberin Devamı

Fıstıklı Girit Kabağı üzerinde marine edilmiş İskenderun Karidesi,Bıldırcın yumurtası ile havyar,zeytinyağlı kabak çiçeği dolması, somon füme buklesi gibi başlangıçlarla start alacak gece, ermeni pilakisi,arnavut ciğeri,levrek marin,geleneksel kestaneli hindi sarmasın ile devam edecek. Ana yemeklerde ise erik soslu dana bonfile ve karışık sebze mücveri ve kremalı bebek patatesleri ikram ediliyor.

Çok özel tatlı ve meyve sunumları ile devam edecek gecenin sonunda şefin misafirlere bir sürprizi olacak. Geceyi şefin özel terbiyeli işkembe çorbası ya da kırmızı mercimek çorbası ile bitirecek konuklar unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşayacak.

Çocuk oyun salonunun da bulunduğu Dalyan Club'te yılbaşı eğlencesinin fiyatı 225 TL.