Cadde O damat adayı bakın kim çıktı!

O damat adayı bakın kim çıktı!

05.11.2015 - 12:03 | Son Güncellenme:

Zuhal Topal programını trolleyen damat adayı, son günlerin en çok konuşulan konusu oldu. Zuhal Topal'da hem stüdyodakileri hem de gelin adayını tiye alan gencin kimliği ise şaşırttı. İşte, Zuhal Topal programını trolleyen damat adayının çok konuşulan görüntüleri!

O damat adayı bakın kim çıktı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’ın sunuculuğunu yaptığı evlilik programında ilginç anlar yaşandı. Programa katılan damat adayı Korcan, rahat tavırlarıyla herkesi şaşırttı. Gelin adaylarından Selin’e talip olan Korcan, davranışları nedeniyle programdakilerin tepkisini aldı. Zuhal Topal’ın ’Sen biraz rahat mısın?’ diye sorduğu damat adayı, ’Koltuk kadar değil’ cevabını verdi.

Haberin Devamı

Zuhal Topal programını trolleyen damat adayı, kısa sürede fenomen oldu. Fox Tv ekranlarında yayınlan izdivaç programı damat ve gelin adaylarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Zuhal Topal'un sunumuyla hafta için her gün ekrana gelen izdivaç programına bu kez damat adayı damga vurdu. Damat adayının rahat tavırları stüdyoyu gerdi. Bu anlar video paylaşım sitelerinde "Zuhal Topal'ın programını trolleyen damat adayı" başlığıyla paylaşıldı ve video kısa sürede pek çok kişiye ulaştı.

Gelin adayıyla fazla rahat konuşması ve oturuş pozisyonu nedeniyle eleştirilen Korcan isimli genç adam yine tavırlarından ödün vermedi. Zuhal Topal programını trolleyen damat adayı, "Sen biraz rahat mısın?" sorusuna 'koltuk kadar değil' cevabını verince, hem güldürdü hem şaşırttı. Programa katılan adayın tavırları stüdyodaki izleyicilerden programdaki diğer adaylara kadar herkes tepkisini çekerken, Zuhal Topal şaşkınlığını gizleyemedi.

Haberin Devamı

KORCAN CİNEMRE KİMDİR?

Canlı olarak yayınlanan bir programa katılmasına rağmen rahat tavırları ve ukala sözleri ile tepki çeken Korcan Cinemre'nin Ekşi Sözlük yazarı olduğu ortaya çıktı. "Zuhal Topal programını trolleyen damat adayı" videosuyla kısa sürede izlenme rekorları kıran ve pek çok kişiye ulaşan Korcan Cinemre'nin daha önce de bir çok programı trollediği öğrenildi.