Trabzon DAME N’DOYE TRABZONSPOR’A İMZAYI ATTI

DAME N’DOYE TRABZONSPOR’A İMZAYI ATTI

11.08.2015 - 11:36 | Son Güncellenme:

.

DAME N’DOYE TRABZONSPOR’A İMZAYI ATTI

Trabzonspor’un Hull City’den yeni transferi Senegalli golcü Dame N’doye, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
İmza töreninde konuşan Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, “Kulübümüz adına önemli ve değerli bir oyuncu transfer ettik. Umut ediyorum ki taraftarımızın camiamızın beklediği performansı ortaya koyacaktır. Bizim bundan sonra yapacağımız şey takımımız futboluna adapte olması için bütün kulüpteki arkadaşlar kendisine yardımcı olacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Savunma oyuncusu alınacak mı şeklindeki soruya ise Hurma, “Savunma oyuncusu arayışımız var. Transfer konusunda 2 veya 3 oyuncu alabiliriz. Tabi bizim istediğimiz koşullar olursa. Şuan ki bütün arayışımız 2 veya 3 oyuncu transfer etmek üzere” diye konuştu.
N’DOYE: "BURADA OLMAM AYRI BİR MUTLULUK"
3 milyon 15 bin Euro’ya bordo-mavili kulüple anlaşan N’doye ise, imza töreninde yaptığı açıklamada, “Trabzonspor çok büyük bir kulüp. Çok büyük bir camia. Burada gelenek olarak büyük oyuncular oldu. Burada olmak ayrı bir mutluluk. Bende buranın bir parçası olacağım için mutluyum. Eliminden gelenin en iyisini yapıp, takıma destek vereceğim için mutluyum” ifadelerini kullandı.
"EN YAKIN TEMASI ZOKORA İLE YAPTIK"
N’doye, Trabzonspor’a gelmeden önce herhangi bir oyuncudan bilgi alıp almadığı şeklindeki soruya ise, “Tabi ki bireysel temas olarak kendime en yakın bulduğum oyunculardan biri Zokora’dır. Karşılıklı oynadık kendisini yakinen tanırım ve fikirlerine çok değer veririm. Zokora ile milli maçtan sonra temasımız oldu. Kendisi burayla ilgili çok olumlu şeyler söyledi. Büyük bir kulüp olduğunu söyledi. Büyük oyuncuların büyük kulüplerde oynamasını isterim. O yüzden bu noktada karar almama zor olmadı. En yakın teması Zokora ile yaptık. Kendisi bana kulübün hedefleri noktasında çok güzel temaslarımız oldu. O yüzden gelmem zor olmadı” açıklamasında bulundu.
SADRİ ŞENER DÖNEMİNDE TRANSFER NEDEN OLMADI?
Trabzonspor eski başkanlarından Sadri Şener döneminde transferinin neden gerçekleşmediği şeklindeki soruya ise yıldız futbolcu, “O dönem de öyle bir ilgi vardı. O dönemde yapılan teklif çok kıymetli bir teklifti. Fakat futbol dünyasında bazen istediğiniz şeyler aynı anda gerçekleşmiyor. Bugünün özelinde önemli olan buraya gelmiş olmam. Buraya gelecek açısından takımın yapacağı işlere katkı verecek olmam. Geçmişte olan güzel temaslar vardı maalesef gerçekleşmedi ama şuan da buradayım. Katkı vermeye geldim” cevabını verdi.
"KENDİME GÜVENİYORUM"
N’doye, kendisini hazır ve fit hissettiğini belirterek, “Bilindiği gibi ben Şubat ayında İngiltere’ye gittim. Lig bitene kadar 6 aylık bir dönem oldu. Genel hatlarıyla iyi iş çıkardığımı söyleyebilirim. Performansım konusunda elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Ama İngiltere ligi zor bir lig. O dönem de geride kaldı. Performans açısından kariyerimde düşüş veya durgunluk döneminde girmedim. Kendimi hazır ve fit hissediyorum. Diğer takımların yaptığı transferler onların bileceği işlerdir. Ben kendime güveniyorum. Trabzonspor büyük kulüp ve o yüzden buradayım. Elimden gelenin en iyisini takım yararına kullanmak için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.