Gündem Dar ağacıyla terör ve tecavüz protestosu

Dar ağacıyla terör ve tecavüz protestosu

01.04.2016 - 20:36 | Son Güncellenme:

Türk Büro-Sen Çorum Şubesince cinsel istismar olayları ve  terör saldırıları protesto edilerek suçlular için yeniden idam cezası getirilmesi  talep edildi.

Dar ağacıyla terör ve tecavüz protestosu

Hürriyet Meydanı'ndaki eylemde Türk Büro-Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Türk Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Ahmet Hattab İmal, söz konusu sendikaların üyeleri, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar, terör saldırılarını ve son dönemde gündeme gelen cinsel istismar olaylarını protesto etti.

Haberin Devamı

Temsili idam sehpasının kurulduğu eylemde konuşan Türk Büro-Sen Çorum Şube Başkanı Çam, son dönemde artan terör saldırıları ile gündeme gelen tecavüz ve istismar haberlerinin, Türk milletini derinden yaraladığını söyledi.

Terör ile tecavüz suçlarında caydırıcılığın olması gerektiğini vurgulayan Çam, "Tecavüz ve istismar olayları en az terör saldırıları kadar içimizi yakıyor. Milletimiz, katiller, tecavüzcüler ve şehitlerimizin kanları ellerine bulaşanlar için idam sehpaları kurulmasını ve bunların darağacında sallandırılmasını istiyor." diye konuştu.

Çam hükümet ve muhalefet partilerine, idam cezasının yeniden getirilmesi çağrısında bulundu.