Gündem Darbecilerle çatıştı bir gün sonra çete otomobille ezdi

Darbecilerle çatıştı bir gün sonra çete otomobille ezdi

20.07.2016 - 09:13 | Son Güncellenme:

Uzun yıllar Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nde görev yapan Şahan'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik saldırıya karşı koymak isterken sol elinden yaralandığı da ortaya çıktı.

Darbecilerle çatıştı bir gün sonra çete otomobille ezdi

Marmaris Emniyet Müdürü'nün koruması Çetin Şahan'ın, otomobilini almak isteyen Gürcü çete önce aracını gasp etti sonra Şahan'ı ezerek öldürdü.

Haberin Devamı

Şahan'ın önceden valilik ve kaymakamlık tarafından bir çok kez p takdir belgeleriyle ödüllendirildiği belirtildi. Marmaris'te görevli polis memuru 45 yaşındaki Çetin Şahan, özel otomobilini gasp etmek isteyen Gürcistan uyruklu 5 kişiye karşı koymak isterken boğazından ve karnından bıçaklandı. Ayrıca otomobille 3 kez üzerinden geçilerek ezildi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya'nııı koruma ve şoförlüğünü yapan Şahan, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Operasyon başlatan polis, 5 kişilik çeteyi suç aleti bıçakla yakaladı.

Olay, dün sabah 06.00 sıralarında İçmeler Mahallesi Kayabal Caddesi Seyirtepesi Mevkisi'nde meydana geldi. Şahan'ın mesai arkadaşları. Ankara'da bulunan öğretmen eşi ve çocuklarına acı haberi verdi. Şahan'ın eşi ve çocukları Marmaris'e gelmek üzere Ankara'dan yola çıktı. Olayın ardından meslektaşları teyakkuza geçti. Kent girişleri tutularak MOBESE kameraları takibe alındı. Gaspçı 5 kişilik grup. otomobil içinde Cumhuriyet Caddesi'nde yakalandı. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 5 kişinin Gürcistan uyruklu olduğu, birçok kez insan kaçakçılığı, hırsızlık ve gasp suçlarından yakalandığı ortaya çıktı.