Teknoloji Darkorbit’ten Türk Uzay Kuvvetleri Filosu’na yeni gemi!

Darkorbit’ten Türk Uzay Kuvvetleri Filosu’na yeni gemi!

26.03.2015 - 09:03 | Son Güncellenme:

Dünyanın önde gelen oyun geliştirici ve yayıncı şirketlerinden biri olan Bigpoint’in Türkiye Ofisi; “Pusat” adlı Vengeance gemisi ile Türkiye’nin en sevilen MMORPG oyunlarının başında gelen DarkOrbit’te; “Müjde bu kez gelecekten geliyor!” mesajıyla, tarihinde yeni bir ilke imza atıyor.

Darkorbit’ten Türk Uzay Kuvvetleri Filosu’na yeni gemi

İstanbul, 19 Mart, 2015 – Lider oyun geliştirici ve yayıncısı Bigpoint’in Türkiye Ofisi, 27 Mart 2015 tarihinden itibaren bir süreliğine sadece Türkiye sunucularında satışa çıkacak olan DarkOrbit’in yeni asi gemisi Pusat’ı gururla takdim eder!

Haberin Devamı

Her gün 80 milyondan fazla aktif oyuncunun birbiriyle savaştığı tarayıcı tabanlı ücretsiz MMO oyunu DarkOrbit, galaksinin en hızlı gemisi olmaya aday Pusat’ı, teknik özellikleri itibariyle “dehşetli bir suikastçi” olarak tanımlıyor. Goliath’tan üstün olarak tam 16 lazer slotu ve 12 jeneratörüyle Pusat, bu özelliğiyle DarkOrbit tarihinde bir ilke imza atarken, hızıyla en sıkı çarpışmaların baş kahramanı olacak.

Pusat’ın ilginç hikayesi için Bigpoint Türkiye Müdürü Bülent Demirkaya; “Evrenin gittikçe büyüdüğü, galaksilerin daha da hızlı dönmeye başladığı 2713 yılından bu kez bir müjdeli haberimiz var desek, aslında pek de abartmış sayılmayız… DarkOrbit’in uzaya korku salan Türk Filosu’na yeni kan, Pusat’la geliyor!” diyor ve ekliyor “Hikayeye göre muhteşem tasarımcı Ahmet Çelebi’nin ‘neredeyse imkansız’ adledilen projesi üzerinde çalışan yüzlerce bilim adamının arasından sıyrılan Pusat, tarihin seyrini değiştiriyor. Şifresini çözdüğü tasarımın galaksiden galaksiye, boyuttan boyuta savaştığını görmeye ömrü yetmese de Pusat; üstün hasar gücü ve sıra dışı ekipmanlarla donatılmış bu asi çocuğun doğuşunu bir yerlerden mutlaka izliyor ve gururlanıyor biliyoruz.”

Haberin Devamı

Daha önce yayınladığı Türk motifli gemisi “Hezarfen” ile oyuncuların yüksek beğenisini kazanan DarkOrbit, Türk - Altay halk kültür ve mitolojilerinde “silah” anlamına gelen Pusat ile oyuncularının en sevdiği PvP savaşlarını daha zevkli hale getirecek. Günümüzde “At, avrat, silah” olarak söylenen atasözünün orjinal biçimi olan “At, avrat, pusat” tan ilham alınarak tasarımı geliştirilen bu “dehşetli” gemi, bir süre sadece Türk sunucularında satıldıktan sonra globalde yer alacak.

Bigpoint Hakkında

Dünyanın önde gelen oyun geliştirici ve yayıncı firması Hamburg-Almanya merkezli Bigpoint , 1.000'in üzerinde dağıtım ve medya ortağı ile tarayıcı ve mobil oyun alanında kurulduğu günden beri geliştirdiği başarılı oyun ve projelere imza atmıştır.

35 farklı ülkeden çalışanları ile, son teknolojilerden faydalanarak yenilikçi oyun konseptleriyle sektöre öncülük ederken, 350 milyonu geçkin kayıtlı kullanıcıya sahip Bigpoint oyunları, 200’ü aşkın ülkede, 25’ten fazla dilde yayınlanmaktadır.

Haberin Devamı

Portföyünde bulunan 40 farklı oyunun hepsi tamamen ücretsiz oynanabilen Bigpoint, kullanıcılarına oyun içi hızlı ilerleme olanağı sunabilmek adına mikro ödeme hizmetleri sunmaktadır.

2014 GameX Oyun Ödülleri’nde DarkOrbit ile “En İyi Web Tabanlı Oyun“ ve Shards of War ile Almanya Oyun Geliştiricileri Ödülleri başta olmak üzere; 2013 yılında Rising Cities ile “Yılın MMO Oyunu“ ve 2012 yılında Drakensang Online ile “En İyi Tarayıcı Tabanlı MMORPG Ödülü“ gibi çeşitli ödüllere layık görülen Bigpoint’in, Hamburg'daki merkez ofisinin yanı sıra Berlin'de bir geliştirme ofisi, Lyon'da bir mobil oyun stüdyosu ile; San Fransisco, Seoul, Lüksemburg ve İstanbul’da ofisleri bulunmaktadır.

Daha fazla bilgi ve gelişmelerden haberdar olmak için, http://bigpoint.net/press/ linkini ziyaret edebilirsiniz

Yazarlar