Teknoloji David Letterman, Netflix ile ekranlara geri dönüyor

David Letterman, Netflix ile ekranlara geri dönüyor

09.08.2017 - 11:55 | Son Güncellenme:

"Late Show with David Letterman" adlı talk show programını 2015’te bırakan David Letterman, Netflix ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

David Letterman, Netflix ile ekranlara geri dönüyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Netflix, komedyen ve yayıncı David Letterman ile yeni bir projeye imza atacklarını açıkladı. Gelecek yıl altı bölüm boyunca yayınlanacak olan dizinin her bir saatlik bölümü, Letterman ve bir konuğun yanı sıra daha geniş dünyayı keşfettiği bölümler arasında uzun metrajlı bir röportaja sahip olacak.

Letterman, "Late Show with David Letterman sonra herkes bana gelip, ne yapmak istersiniz?" diye sordu. Ben de yapmak istediğimi yaptım." dedi. Letterman sözlerine şöyle devam etti: "Netflix’le bu projede çalışacağım için çok heyecanlıyım. Şunu öğrendim. Eğer ailenizle daha fazla zaman geçirmek için emekliye ayrılmak istiyorsanız, bunu önce ailenize sorun. İzlediğiniz için teşekkürler."

Netflix kanadından Ted Sarandos ise konuyla ilgili şunları söyledi: “David Letterman’la tanışmak bile başlı başına heyecan verici bir şey, birlikte çalışacağımızı açıklamanın ne anlama geldiğini siz düşünün. O gerçek bir televizyon ikonu ve masanın başından kalkıp ilginç olduğunu düşündüğü insanlarla röportajlara çıktığını görmek için sabırsızlanıyorum. Sakal işine bakacağız.”