Gündem Davos Dünya İletişim Forumu Türkiye’de

Davos Dünya İletişim Forumu Türkiye’de

28.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Uluslararası düzeydeki iletişim profesyonellerini buluşturan ‘Davos Dünya İletişim Forumu, 3-4 Kasım Günleri’nde İstanbul’da yapılacak.

Davos Dünya İletişim Forumu Türkiye’de

“Krizlerde İletişim” konulu forumun ev sahipliğini ise İstanbul Üniversitesi yapıyor. Dünyanın en önemli İletişim organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Davos Dünya İletişim Forumu, Türkiye’de düzenlenen ilk Davos Organizasyonu olma özelliği de taşıyor. Forumun Türkiye Direktörlüğünü ise İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.
Ali Murat Vural yapıyor. Vural, İstanbul Üniversitesi’nin ev sahipliğinde toplanacak formda uluslararası düzeyde iletişim ustalarının bir araya geleceğini belirterek, “Davet ettiğimiz misafirlerimizin her biri iletişim alanında birer uzman. Verecekleri bilgiler çok büyük kıymet taşıyor ancak ülkemiz aleyhine yürütülen uluslararası propagandaya rağmen İstanbul’a gelmeleri çok daha büyük kıymet taşıyor” dedi.
Hollywood’dan geliyor
Forumun açılış konferansını Hollywood’da pek çok film stüdyosu, sinema yıldızı ve popstarın iletişim danışmanlığını yapan Allan Mayer yapacak.