Tokat DAVUTOĞLU’NUN DOKTORUNUN MEMLEKETİNDE SEVİNÇ

DAVUTOĞLU’NUN DOKTORUNUN MEMLEKETİNDE SEVİNÇ

09.04.2015 - 17:43 | Son Güncellenme:

.

DAVUTOĞLU’NUN DOKTORUNUN MEMLEKETİNDE SEVİNÇ

AK Parti Turhal İlçe Başkanı Abdullah Ay, “AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Celil Göçer beyi milletvekili adayı göstererek Turhal’ımıza uzun yıllar sonra bu onuru yaşattı” dedi.
AK Parti Turhal İlçe Başkanı Abdullah Ay’ın AK Parti Tokat Milletvekili Adayları ile ilgili yaptığı değerlendirme toplantısına Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Geniş, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Başkan Ay, Turhal olarak uzun yıllardır bir milletvekili çıkaramamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, “Her seçimde halkımızın ortak kararı Turhal’dan bir vekil çıkışında hangi partiden olursa olsun destekleyelim deniliyordu. Çok şükür Allah bu seçimlerde benim ilçe başkanlığı dönemimde bunu bize nasip etti. Artık inancımız şu ki Türkiye değişiyor, Türkiye gelişiyor. Yeni Türkiye yolunda çok büyük adımlar atıldı ve atılmaya devam ediliyor. İşte bu yeni Türkiye yolunda artık Turhal olarak, Tokat olarak bizlerde nasibimizi almak istiyoruz. Milletvekili Adayımız olan Celil Göçer bey ile bu hedefimize ulaşacağımız inancındayım. Hepinizin de bu inancı taşıdığı kanaatindeyim. Allah nasip ederse 7 Haziran’dan sonra Turhal’ımızda değişim başlayacak. Sorunların çözümü için ciddi adımlar atılacak. Hastane, Emniyet Müdürlüğü binası ve bunun gibi bir çok hükümet hizmetlerinden Turhal’ımızın da faydalanması için gerekli çabaları sarf edeceğiz. Peki bunları neden bu kadar rahat ve huzurla söyleyebiliyorum derseniz. Çünkü artık Turhal’ımızın da bir milletvekili var. Artık Turhal hakkettiği hizmetleri alacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yerelde Turhal Belediyemiz, Genelde ise Milletvekilimiz ve Teşkilatımız omuz omuza vererek Turhal için daha çok çalışacağız” diye konuştu.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Prof. Dr. Celil Göçer’i milletvekili adayı göstererek Turhal’a uzun yıllar sonra bu onuru yaşattığını ifade eden Başkan Ay, “Peki bittimi hayır. Şimdi sıra Turhal olarak bizde. Turhallı hemşehrilerimden bir tek isteğim var. Hani diyorduk ya bir vekilimiz olsun destekleyelim. Evet işte bizim için çok büyük şans doğdu. Gelin Turhal’ımız için, İlçemiz için, yatırımların gelmesi için, Ekonomik yönden daha da kalkınmış bir Turhal için parti ayrımı gözetmeksizin Ak Partiyi destekleyelim. Turhal’ı Tokat’ta Ak Parti’nin en çok oyu aldığı ilçe yapalım ki Celil Göçer beyin Ankara’da elini daha da güçlendirelim. Uzun yıllar sonra ayağımıza kadar gelen bu fırsatı kaçırmayalım. Ben Ak Parti ilçe başkanı olarak siz kıymetli hemşehrilerime bir kez daha sesleniyorum. Partili partisiz tüm Turhal’ın oyuna talibiz. Çünkü Turhal’dan artık bir Milletvekili olacak. Bir olalım, Beraber olalım hep birlikte güçlü bir Turhal olalım” şeklinde konuştu.
Başbakanlık Sağlık Koordinatörü Prof. Dr. Celil Göçer, memleketi Tokat’ta AK Parti’den 2. sıra milletvekili adayı olarak gösterildi.