Editörün Seçtikleri Debenhams'dan kadınlar günü indirimi

Debenhams'dan kadınlar günü indirimi

02.03.2015 - 10:44 | Son Güncellenme:

Dünyada geniş ürün yelpazesiyle ve çok katlı mağaza konseptiyle hizmet veren Debenhams, kadınlar gününü 6- 12 Mart tarihleri arasında geçerli olan %20 indirim ile kutluyor.

Debenhamsdan kadınlar günü indirimi

Kadın, çocuk ve erkek giyim, dekorasyon ve kozmetik departmanlarıyla müşterilerine aile boyu hizmet veren Debenhams, Dünya Kadınlar Gününe özel etkinliklerini moda severler için özel olarak hazırladı. 6-12 Mart tarihleri arasında tüm departmanlarda ve tasarımcı ürünlerinde geçerli olan indirimin yanı sıra Mall Of İstanbul’da gerçekleştirilecek etkinliklerde müşteriler, birbirinden cazip hediyelerin sahibi olma imkanı yakalıyor.

Mall of İstanbul Erguvan meydanında gerçekleşecek olan çarkıfelek etkinliğinde, cilt bakım uygulamasından hediye kozmetik ürünlere, dekorasyon ürünlerinden hediye çeklerine kadar toplam 100’den fazla hediye Debenhams tutkunlarına sunuluyor.

Debenhams, kadınları rengarenk bir dünyaya davet ederken erkeklere rahat olduğu kadar şık bir duruş da katan koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Yaklaşan güneşli günlerin keyfini yansıtan tasarımlar da Debenhams mağazalarında tutkunlarını bekliyor. Bahar havasını evine de yansıtmak isteyenler için alternatifler mağazada yerini aldı.

Yazarlar