Gündem DEFAV 21 yaşında

DEFAV 21 yaşında

07.04.2016 - 17:21 | Son Güncellenme:

İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) 21’inci yaşını kutladı.

DEFAV 21 yaşında

İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV) 21’inci yaşını 600 kişinin katılımıyla kutladı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde gerçekleşen gecede denizciler birbirleriyle hasret giderirken, yeni denizcilerin yetişmesi için eğitime destek verenlere ödülleri dağıtıldı.

Haberin Devamı

DEFAV 21 yaşında

1995 yılında denizcilik eğitimine, denizcilere ve denizci ailelerine destek olmak amacıyla kurulan İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV), yeni yaşını görkemli bir törenle kutladı. İTÜ’nün Tuzla yerleşkesinde bulunan öğrenci yurdunun işletmesini de sürdüren vakıf, yardımların devamlılığını sağlamak amacıyla düzenlediği dayanışma gecesinde eski ve yeni denizcileri buluşturdu. Geceye, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alev Tunç, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Başkanı Başaran Bayrak, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt, İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Baybora Yıldırım, Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Birol Bayrakdar, TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Salih Bilal, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akpınar, Türkiye Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dereli, İTÜ Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tan Kirtiş, İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Üstüner ve Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır'ın yanı sıra denizci sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve denizcilik firmaları katıldı.

Haberin Devamı

DEFAV 21 yaşında

DEFAV Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Bülend Temur; “Hain teröristler ve teröristlerle mücadelenin karşısında olan hainlere inat bugün tüm ülkemize örnek olacak şekilde büyük denizcilik camiamızın her kesimi yine bir araya geldi. Vakfımızın çalışmalarına katkıları bulunan kişi ve kurumlar ile geceye destek veren sponsorlara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.