Teknoloji Değişim Yapılmış Galaxy Note 7 Telefonlar Yeşil Batarya Göstergeli Olacak

Değişim Yapılmış Galaxy Note 7 Telefonlar Yeşil Batarya Göstergeli Olacak

23.09.2016 - 15:29 | Son Güncellenme:

Galaxy Note 7 telefonların değişiminde dikkat edilmesi gerekenlerden bir tanesi de yeni seri telefonlarda batarya göstergesi yeşil renk olacak

Değişim Yapılmış Galaxy Note 7 Telefonlar Yeşil Batarya Göstergeli Olacak

Samsung’un amiral gemisi Galaxy Note 7 modelinin yaşadığı batarya sorunlarından sonra yeni seri telefonlar üretilmeye başladı bile. Değişim yapılmış Note 7 telefonlar yeşil batarya göstergeli olacak. Yani ekranlarında sağ yukarı köşede olan batarya durumunu gösteren batarya ikonu geri toplanan telefonlarda beyaz renkteydi ama değişim cihazlarda yeşil renk olacak.

Haberin Devamı
Xiaomi Mi5S Görüntülendi

Ayrıca yeni üretilen Samsung Note 7 telefonların kutusunda mavi renk bir S de olacak. Böylece Note 7 kullanıcıları cihazlarının yenisiyle değiştiğinden emin olabilecekler. Bu arada kulaktan kulağa dolaşan bazı söylentiler ise bazı kullanıcılarının cihazlarını ilgili birimlere iade etmedikleri yönünde. Bu cihazların Samsung tarafından uzaktan kapatılacağı da konuşulanlar arasında.

En çok sorulan sorulardan biri de Galaxy Note 7 cihazların değişiminin ne zaman yapılacağı. Şu anda bize gelen bilgilere göre Güney Kore’de bu değişim süreci başladı ve sırayla diğer ülkelerde de bu süreç başlayacak. Türkiye’de ise bu süreç Ekim ayında başlayacak, bu konuyla ilgili bize daha net bir tarih geldiğinde bunu da sizinle paylaşacağım.