Dünya Dehşete düşüren görüntü!Uçaklardan yakıt çalıp...

Dehşete düşüren görüntü!Uçaklardan yakıt çalıp...

16.05.2017 - 11:59 | Son Güncellenme:

Avustralya’da küçük uçakların olduğu bir havaalanında çekilen görüntüler dehşete düşürdü. Küçük çocuklar uçakların üzerine çıkıp zehirlenmek pahasına toksik yakıtı kokluyor. Hatta bir hortumla yakıtı şişeye dolduruyorlar.

Dehşete düşüren görüntüUçaklardan yakıt çalıp...

Avustralya’da Aborjin çocukların havaalanlarında küçük uçaklardaki yakıtları çaldığı ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına takılan görüntüler inanılır gibi değil.

Haberin Devamı

Aralarından 7-8 yaşında olan çocuklar bile özellikle gece karanlığını fırsat bilip uçakların üzerindeki yakıt deposunun kapağını açıyor. Bir hortum yardımıyla yakıtları çalıyor. Bu sırada oldukça tehlikeli olan yakıtı da kokluyorlar.

Sadece çocuklar değil yetişkinler de uçaklardan yakıt çalıyor. Hayatlarını hiçe sayıyorlar. Geçtiğimiz 2 ay içinde bir yetişkin ve 9 çocuk zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Uzmanlar petrol koklama alışkanlığında daha önce eşi benzeri görülmemiş bir yöntemle karşı karşıya olduklarını belirtiyor. Uzmanlara göre söz konusu bağımlılığın gittikçe daha fazla ihtiyaç yarattığına dikkat çekiyor. Üstelik ciddi sağlık problemlerine de yol açıyor.