Gündem Deli Gönül 7. bölüm 2. fragmanında işler iyice karışıyor!

Deli Gönül 7. bölüm 2. fragmanında işler iyice karışıyor!

12.08.2017 - 14:44 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Deli Gönül 7. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Yarın akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Deli Gönül dizisinde Fatmanur'un Kadir'e olan aşkı evliliğinde sorunların büyümesine neden oluyor. Ahmet'in tepkiler artık bambaşka bir hal alacak...

Deli Gönül 7. bölüm 2. fragmanında işler iyice karışıyor

Ekranların sevilen yaz dizilerinden biri olan Deli Gönül 7. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Başrollerinde Murat Ünalmış, Tuvan Türkay, Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, Macit Sonkan, İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, ve Nilgün Karababa gibi usta isimler yer alıyor. Deli Gönül yeni bölümde Fatmanur ve Kadir aşkı her geçen gün biraz daha zorlaşıyor. Ahmet, her fırsatta kıskançlığını Fatmanur'a şiddet uygulayarak gösteriyor. Deli Gönül 7. yeni bölümü ile 14 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana geliyor.

Haberin Devamı

DELİ GÖNÜL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ahmet’in zamansız gelişi ile Fatmanur’un yapmak istediği hesaplaşma yarım kalır. Fakat Fatmanur bu konuşmayı yapmaya kararlıdır ve başına geleceklerden habersiz, tehlikeli bir hamle yapıp Kadir’in sorusu ile birlikte verdiği kararları sorgulamaya başlar. Kadir sevdiği kadının hem ona bu kadar yakın hem de bu kadar uzak olmasından rahatsız, okuldan ayrılmak için Türkan’a yaptığı ricayı yenileyecer. Fakat Türkan’ın onu göndermeye hiç niyeti yoktur.

DELİ GÖNÜL 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Şükran’ın annesinin olmaması durumunun okulda yarattığı gerginlik, Kadir’i bir takım kararlar almak mecburiyetinde bırakır. Kadir, kızına yardım ederken kendini zor durumda bırakacak bir anlaşmaya evet der.
Türkan, Kadir’e yardım ediyor gibi görünen; ancak Kadir’in zor durumda kalmasına neden olacak çok tehlikeli bir sürpriz hazırlar. Ailenin Fatmanur ve Ahmet’e yaptığı sürpriz, Şenay için bir kırılma noktası olur. Nihat’ı bekleyen tehlikeli kararlar bu kırılma noktasından çok da uzak değil.

Haberin Devamı

Şule’nin Selim ile olan arkadaşlığı, Venüs’ü olduğu kadar Şafak’ın da dikkatini çeker. Selim’in gelişi ile aralarının bozulduğunu düşünen Şafak’a Şule’nin yapacağı konuşma adeta şok etkisi yaratır.