Cadde 'Deliha' canlı yayın bastı!

'Deliha' canlı yayın bastı!

13.01.2018 - 09:10 | Son Güncellenme:

Oyuncu Gupse Özay, 'Deliha' filmlerinin kahramanı 'Zeliha' karakteriyle canlı yayında iş aradı!

Deliha canlı yayın bastı

'Deliha 2' filminde kariyer peşinde koşan ve ahçı olmak için iş arayan 'Zeliha' karakteri, yemek kanalı sabah saatlerinde Digitürk 21. Kanalda yayın yapan Bein Gurme'de canlı yayınlara giderek iş istedi.

Haberin Devamı

'Zeliha' olarak, televizyon kanalının koridorlarında poz veren Gupse Özay, ardından 'Zeliha'nın filminde de yaptığı gibi elleriyle hazırladığı aşureler ile önce 'İki Şekerli Bir Sade' programına canlı yayın sırasında girdi. Yapım ekibinin günlerdir sır gibi sakladığı sürpriz konuğu gören sunucu Yiğit Alıcı, gazeteci Şirin Sever ve Şef Hümeyra Aydoğdu şaşkınlık yaşadılar. İşe girmek istediğini söyleyen 'Zeliha'yı da çok sevdiler ve kanal yönetimiyle konuşup başvuruda bulunması için onu uğurladılar.

'Zeliha' yaklaşık bir saat sonra da "Sedef’li Lezzetler" programında Sedef İybar ve konuğu Gonca Vuslateri’ni şaşkına çevirdi. Sedef İybar’a “sizin aşureniz de çok meşhurmuş ama benimki de çok güzel” diyerek aşuresinden ikram etti. Sedef İybar, 'Zeliha'yı "Her sabah gel" diyerek uğurladı.

Haberin Devamı

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Deliha 2'de Gupse Özay’a; Eda Ece, Aksel Bonfil, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik, Mert Öner, Fatih Özkan, Özlem Akınözü ve Mehmet Er eşlik ediyor.