Cadde ‘Demet Akalın gönderdi’ dedi muhabiri tartaklattı!

‘Demet Akalın gönderdi’ dedi muhabiri tartaklattı!

17.01.2018 - 13:07 | Son Güncellenme:

Hande Yener İzmir’de gerçekleşen defile sırasında röportaj verirken Star Tv’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ adlı magazin programının muhabirini tartaklattığı iddia edildi. ‘ Hande Yener’in iddiasına göre muhabirin biletlerini Demet Akalın aldırmış.

‘Demet Akalın gönderdi’ dedi muhabiri tartaklattı

Ünlü şarkıcı Hande Yener, İzmir’de gerçekleşen IF Wedding Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarında, bir firmanın defilesine konuk olarak kendisine özel tasarlanan abiye kıyafetle hayranlarının karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Hande Yener defile sırasında röportaj verirken Star Tv’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ adlı magazin programının muhabirini tartaklattığı iddia edildi.

Duymayan Kalmasın programının yorumcuları Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil yaşanan bu hadise hakkında yorumlarda bulundu.

Cengiz Semercioğlu : ‘ Hande Yener’in iddiasına göre ekibimizin uçak biletlerini Demet Akalın aldırmış. Ben bir gazeteciyim benim muhabirimin Hande Yener’in talimatıyla tartaklanmasını kabul etmiyorum’ ifadelerini kullanırken Seren Serengil : ‘Benim için Hande Yener’in bir haber değeri yok. Star’ı ve bizim programı temsil eden bir muhabirin röportajı sabote ettiğinin düşünülmesi ve böyle bir iftiranın atılması bana yanlış geliyor önemli olan o çocuğun oradan yaka paça atılması’ açıklamalarında bulundu.

Haberin Devamı

Telefonla canlı yayına bağlanan ünlü şarkıcı Demet Akalın yaşanan olaylar hakkında şu açıklamalarda bulundu :

‘Ben ne kimseye bilet aldım ne başka bir şey, uçakta karşılaştım muhabir Selçuk ile biraz konuştuk sonra ben uyuya kaldım. Ben Hande Yener’in adını bile anmıyorum. Ben böyle bir çirkinliğin içinde yer almak istemiyorum onun bir hayal dünyası var adımı da artık anmasın. Ben onun için üzülüyorum herkes kendi işine gücüne baksın. Böyle bir iftira olabilir mi. Ben Handeyi yok sayıyorum. Benim kimseyle derdim yok ben neden Şelçuk’a bilet alayım niye durduk yere muhabir çağırayım ben hiç o toplara girmeyeceğim.. ben artık eski Demet Akalın değilim.’