Ekonomi Demisaş büyüme atağına kalktı...

Demisaş büyüme atağına kalktı...

29.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Döküm sektöründe faaliyet gösteren Demisaş, hedef büyüttü. 2011’den beri hayata geçirdiği yeni proje ve yatırımlarla gücüne güç katıyor.

Demisaş büyüme atağına kalktı...

Demisaş Genel Müdürü Hakan Yaşar, önümüzdeki dönemler için de pazar ve üretim imkanlarını göz önüne alarak stratejilerini belirlediklerini ve yatırımlarını planladıklarını söyledi. Yaşar, “Önümüzdeki dönemde katma değer yaratacak ürünlere yönelmeyi planlıyoruz. Hedefimiz Avrupa’nın ve dünyanın saygın ve önde gelen dökümhaneleri arasındaki yerimizi pekiştirmek. Hem ulusal, hem de uluslararası arenada güçlenmek hedefiyle pazar araştırmaları yapıyor, hizmet verdiğimiz sektörleri çeşitlendirmek amacıyla fizibilite çalışmaları gerçekleştiriyor ve dünyadaki yenilikleri takip ediyoruz. İhracat ağırlıklı bir portföyün de sonucu olarak rekabeti sadece yurt içinde değil tüm dünya çapındaki rakiplerimiz ile birlikte değerlendiriyoruz” dedi.
Sıçrama noktası oldu
Geçen nisanda Japonya’nın Kyoto kentinde ‘2015 TPM Süreklilikte Mükemmellik Ödülü’nü alan Demisaş’ın şirket tarihine önemli bir mihenk taşı eklediğini de belirten Yaşar, aldıkları mükemmellik ödülünün tarihlerinde bir sıçrama noktası olduğunu da kaydetti.