KAÇ KİŞİLİK

8

KOLAYLIK DERECESİ

Kolay

MALZEMELER

3 ADET YUFKA
1 ADET HAVUÇ
1 ADET KABAK
3 ADET PATATES
DEREOTU
250 GR LOR PEYNİRİ
SIVI YAĞ
SÜT
YUMURTA
ÇÖREKOTU
TUZ
KARABİBER.

YEMEK TARİFİ

SEBZELERİ RENDELEYİN , DEREOTUNU İNCE İNCE KIYIN..LORU EKLEYİN.TUZ VE KARABİBER SERPİN.İÇİ HAZIR.YUFKALARI YAĞLANMIŞ TEPSİYE TEK TEK SERİN HARCLA DÖŞEYİN..Birkaç kaşık sıvı yağ ve bir çay bardağı sütü karıştırın...YUFKALARIN ARALARINA bir kaşık yardımı ile sut ve yağı ekleyin.......EN USTE YUMURTA SÜRÜN , ÇÖREK OTU SERPİN..200 derece de 40-45 dk da hazır...Afiyet olsun...