Siyaset Deniz Baykal'dan spikere sert tepki!

Deniz Baykal'dan spikere sert tepki!

16.03.2017 - 10:57 | Son Güncellenme:

Deniz Baykal Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına konuk oldu. Didem Arslan Yılmaz'ın sorduğu soruları beğenmeyen Deniz Baykal, "Bunun dışında bir laf bulamıyor musun Didem?" diyerek canlı yayında ünlü sunucuyu eleştirdi.

Deniz Baykaldan spikere sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Habertürk calı yayınına konuk oldu. Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtlayan Baykal, Yılmaz'ın 367 sorusuna çok kızdı ve ünlü spikeri "Bunun dışında bir laf bulamıyor musun Didem?" diyerek azarladı.

Haberin Devamı

"BUNLAR BOŞ LAF"

Didem Arslan Yılmaz, "367 krizinde Deniz Baykal'ın tutumu olmasaydı AK Parti olmazdı. Bu iş buralar gelmezdi yönünde eleştiriler var" şeklindeki sorusuna kızan Baykal, "Ne alakası var? Bunların bir ciddi tarafı yok. Bunlar boş laflar. Varsa bir şey söyle! Siyasi geyik bile değil" şeklinde yanıt verdi.

"BUNLARIN DIŞINDA BİR ŞEY BULAMIYOR MUSUN?"

Baykal şöyle devam etti: "Bunun dışında bir laf bulamıyor musun Didem? Hiç alakası yok. Zamana yazık. Yok efendim hiç konuşulmuyor, konuşuluyordu, artık kimse konuşmuyor, herkes bu işi biliyor. Ben sana 367'nin hikayesini anlattım. Ben arkasındayım diye olay bir yere gitmiş değil. Anayasa Mahkemesi bir şey söyledi. Kardeşim... Sen anayasayı konuşturmak istemiyorsun galiba. Yapay, bunlar çürümüş, hiçbir geçerliliği olmayan boş laflar. Bunları koy bir kenara."