Ekonomi Deniz’den tarlaya

Deniz’den tarlaya

19.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

DenizBank, ‘Deniz’den Toprağa’ adlı mobil uygulamasıyla çiftçilerin daha verimli ürün yetiştirebilmeleri için ihtiyaç duydukları bilgilere ulaşabilecekleri bir platform sunuyor

Deniz’den tarlaya

Tarımda yüzde 41 ile özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip konumda bulunan DenizBank, üreticilerin yüzünü güldürecek bir yeniliğe daha imza atıyor. DenizBank, yeni geliştirdiği ‘Deniz’den Toprağa’ mobil uygulamasıyla çiftçilerin ürünlerini daha verimli yetiştirebilmeleri için ihtiyaç duyabilecekleri tüm bilgilere tek tıkla ulaşabilecekleri bir platform sunuyor.

Haberin Devamı

DenizBank müşterisi olmayanların da kullanabildiği mobil uygulama ile çiftçiler tarlalarını yönetebilirken; ziraat mühendislerine 7 gün 24 saat diledikleri anda soru sorabilecek, hal ve borsa fiyatlarını karşılaştırmalı takip edebilecek, gelişmelerden haberdar olup traktör kiralama gibi işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecek.

‘Maliyeti düşürecek’

‘Deniz’den Toprağa’ uygulaması, üretim maliyetlerini düşürüp verimini artırmak isteyen çiftçilere teknoloji desteğiyle özel çözümler üreten bir zirai danışmanlık uygulaması olarak öne çıkıyor. ‘Tarlalarım’, ‘Mühendise Sor’, ‘Haberler/Duyurular’, ‘Hal/Borsa Fiyatları’ ve ‘Kiralık Traktör’ fonksiyonlarını kapsayan uygulama tüm çiftçilere açık. Hobi olarak ürün yetiştirenler de uygulamadan yararlanabiliyor.

Haberin Devamı

DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi:

“Çiftçimizin gelirinin ve verimliliğinin artması, köylerimizin göçlerle genç nüfusunu kaybetmemesi için, inovasyon alanındaki bilgi birikimimizi de devreye alarak, var gücümüzle çalışıyoruz. Geçen sene ‘Deniz’den Toprağa’ facebook sayfasını uygulamaya almıştık. Bugün ise inovatif içeriğiyle sektörde bir ilki temsil eden ‘Deniz’den Toprağa’ mobil uygulamasını, çiftçilerimizin tarladaki akıllı danışmanları olarak hayata geçirdik. Bu uygulama çiftçimizin adeta gözü, kulağı olacak. Pek çok nitelikli bilgiye bir tık ile ulaşabilecekler; tarlalarını izleyebilecek, sektöre dair en güncel gelişmelerden anında haberdar olabilecek ve en önemlisi, ziraat mühendisi uzmanlara ihtiyaç duydukları her an, sınırsız ve ücretsiz soru sorabilecekler. Bir kez daha üreticinin hayatını kolaylaştırıp sektöre güç kazandıracak bir yeniliğin altına imzamızı atmaktan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de çiftçimizin yüzünün DenizBank ile gülmesi vizyonuyla çalışmaya devam edeceğiz.”

Kayıt çok kolay

Uygulamaya sadece isim, soyisim bilgileri girilerek telefona gelen mesaj ile kaydolmak ve ister cepten, ister tabletten kullanmak mümkün. Uygulama Apple Store ve Google Play Store üzerinden
indirilebiliyor.

Haberin Devamı