Gündem Deniz sefası karakolda bitti

Deniz sefası karakolda bitti

02.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şile’deki Ayazma Plajı’nda cankurtaran ekiplerinin uyarılarına aldırmadan, yağmurlu havada dev dalgalara rağmen denize girmek isteyen bir grup, taşkınlık yapınca karakolluk oldu

Deniz sefası  karakolda bitti

Şile’de dün öğleden sonra aniden bastıran yağmur ve ardından denizde oluşan dalgalardan dolayı cankurtaran ekipleri denize giren vatandaşları denizden çıkmaları konusunda uyardı. Aşırı kalabalığın yaşandığı Ayazma plajında bazı vatandaşlar cankurtaran ekiplerinin uyarılarına uyarken , bir grup uyarılara tepki göstererek denizden çıkmadı. Plajda görev yapan İBB’ye bağlı cankurtaran ekipleri ile vatandaşlar arasında meydana gelen kavga ise plajda şaşkınlık yarattı.

Haberin Devamı

Yüzmeye devam

Denizde çıkmaları konusunda uyarılan vatandaşlarla cankurtaran ekipleri arasında çıkan kavgaya Şile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri müdahale etti ve olaya karışan kişiler ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet müdürlüğüne götürüldü. Bu arada görevlilerin de ekiplerle birlikte ifadeye gitmesini fırsat bilenler dalgalı denizde canını hiçe sayarak yüzmeye devam etti.