Cadde Deniz Seki’den mektup var

Deniz Seki’den mektup var

17.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan hükümlü bulunan Deniz Seki, tutuklanmasının 2’nci yılında sevenlerine üç sayfalık mektup yolladı

Deniz Seki’den mektup var

Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde yatan Deniz Seki, iki senesini doldurdu. 2017 yılının son aylarında cezaevinden çıkacak olan şarkıcı, dün bir mektup yazarak sevenlerine seslendi. Bir hikâyeden örnek vererek sözlerine başlayan Seki, “16 Kasım 2016 benim için cezaevindeki 730 günümün adıdır. 2009’da kâbusun başladığı 218 günlük tutukluluk sürecimle beraber tam tamına 948 gündür tavan ve tabanla birlikte altı duvar arasında demir kapılar ardında adalet bekliyorum. Hayatımdan giden yıl sayısı ise şimdilik yedi... Bilmiyorum, sevdiklerinizden ayrılmak durumunda bırakılıp bu hale getirilseydiniz, duygularınız için daha doğru kelimeler bulabilir misiniz? Ben bulamıyorum” dedi.

“Geciken adalet, adalet değildir” diyen Seki, “Buradan ailem, hayat arkadaşım, menajerim ve avukatım başta olmak üzere tüm sanatçı dostlarıma, sevenlerime beni bu altı duvar arasında yalnız bırakmadıkları, bana inandıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Aynı gökkuşağının altında buluşacağımız günü ümitle bekliyorum” diye konuştu.