Cadde Deniz Seki için sanatçılardan sürpriz klip!

Deniz Seki için sanatçılardan sürpriz klip!

19.02.2015 - 13:31 | Son Güncellenme:

Uyuşturucu davasından cezaevinde olan ünlü şarkıcı Deniz Seki'yi dostları yalnız bırakmadı. 'İz' isimli albümünde yer alan 'Hayat İki Bilet' şarkısı için sanat dünyasından önemli isimler bir araya geliyor. Deniz Seki için yapılacak klibi kardeşi yönetecek.

Deniz Seki için sanatçılardan sürpriz klip

Uyuşturucu temin etme suçu kesinleştiği halde 6 ay firar ettikten sonra tutuklanan Deniz Seki'yi dostları unutmadı. Hapse girmeden önce İz isimli bir albüm çıkartan Deniz Seki'ye sanatçı dostlarından destek geldi.

Haberin Devamı

Deniz Seki'nin son albümünde bulunan Hayat İki bilet şarkısına ünlü şarkıcılar klip çekecek. Cezaevinde yatan Deniz Seki'yi yalnız bırakmayan sanat dünyası, şarkıcının albümünde yer alan 'Hayat İki Bilet' parçasına klip çekmek için harekete geçti.

Sanatçının basın danışmanı Özgür Aras'ın aracı olup Emel Müftüoğlu'nun da organize ettiği klipte Demet Akalın, Tamer Karadağlı, Büşra Pekin ve Ayşe Aldinç başta olmak üzere birçok ünlü isim kamera karşısına geçecek. Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan klibin yönetmenliğini ise Deniz Seki'nin kardeşi Serdar Seki yapacak.