Cadde Deniz Yıldızı son bölümde neler oldu?

Deniz Yıldızı son bölümde neler oldu?

26.11.2014 - 08:32 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarında yayınlanan Deniz Yıldızı 1117. Bölüm ile ekrana geldi. Suna, Eylül bebeği, torun hasretiyle yanan Kadriye’ye götürdü. Gizem ise, Suna’ya ulaşamayınca telaş edip Mustafa’ya haber verdi. Mustafa, Suna’nın bebeği kaçırdığını düşündü ve Gizem’e tüm gerçekleri itiraf etme noktasına geldi. Ayrıntılar haberimizde...

Deniz Yıldızı son bölümde neler oldu

Melih, Banu’yu kesin olarak terk etmiştir. Banu ne yapacağını bilememektedir. Yıldız ise, Can’a sığınmıştır. Can’ın başı da Yıldız yüzünden derde girmek üzeredir. Mehveş düğünü yapmaktan vazgeçmek üzeredir. Herkes el ele verip Mehveş’i ikna etmeye çalışacaktır. Ayşe, Cihan’ın kendine ne maksatla yaklaştığını bilmeden ona Moda Kafe’de iş bulmuştur.

Haberin Devamı


Banu’yla Pelin, Yıldız’ı bulabilmek için önce hastaneye gider ancak bilgi edinmeyen ikili, orada Sarp’la karşılaşır. Sarp, Yıldız’ın bir akrabasını tanıdığını söyler. Üçlü, Yıldız’ı bulmak için hem eğlenceli hem de tehlikeli bir maceraya atılır. Banu’nun, Ümran’da saklanan Yıldız’ı yakalaması an meselesidir. Diğer yandan, gerçeklerden habersiz Melih ise boşanmak ve Emre’nin velayetini almak için avukatla görüşür.

Suna’nın, Eylül’e sütannesi olmasından rahatsız olan Mustafa, Suna’nın Eylül’den uzaklaşması için bir plan yapar. Mustafa bir bebek bulup, Suna’ya kendi bebeğiymiş gibi göstermeye karar verir. Suna bu tuzağa düşerse, belki Eylül’le bağ kuramayacak, başkasının bebeğini kendi evladı bilecek ve bir ömür Mustafa’nın yanında kalacaktır.

Yıldız, hala kaçmaktadır. Banu yeni bir plan yapar ve Atakan’a Yıldız’ın elinde olduğu yalanını söyler. Melih ise para için, Engin aracılığıyla böbreğini satmaya uğraşmaktadır. Bu durumdan habersiz Banu’nun tuzağına düşen Atakan ise, gerçekleri itiraf etmeye Melih’e gider. Banu ailesini geri kazanmak üzeredir.

Mehveş ve Özgür yeni taşındıkları evlerinde, ruhlar olduğuna inanmaktadır. Aslında alt komşunun kendilerine evden göndermek için kurduğu tuzağa düşmüşlerdir. Atabay Ailesi ve Mehveş’in ailesi de, ikiliyi rahatlatmak için evlerine gider. Ancak, herkesi şaşırtan mistik olaylar onları beklemektedir. Gizem’in sütü kesilmiş, Suna, Eylül bebeğin sütannesi olmuştur. Bu durum belki de herkesin kaderini değiştirecektir.

DENİZ YILDIZI SON BÖLÜM

Yazarlar